![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
Gizăz!!! Am vazut ieri, la Oradea, o gagicuta frumoasa foc dar... saracuta de ea, era paralela din punct de vedere al vestimentatiei. Pantaloni verzi, cizme roz si sacou maro. Marfa combinatia, nu ? :lol:
|
galben,rosu,negru nu avea?
ca sa fie tot curcubeul :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
:)
mai era una...blonda....pantofi galbeni, ciorapi verzi, blugi 3/4, maieu rosu :) |
asa stil?!?!:lol:
|
se poarta curcubeu 8-| ce ma dispera :| adica is culorile astea de-am preashca...de genu roz >:P sau rosu din ala decolorat, sau verde decolorat... sau tot felu.. si nah dc ar fi numa o culoare da is 100 de culori pe tricou 8-| recunosc ca am si eu unul cu mai multe culori pe el, da totusi eu zic ca e o combinatie cu gust... sau iara nu-mi plac chestiile alea ca de marinar.. alea cu dungi... :/
|
ei..d alea cu dungi nu am ce zice :-| kiar imi plac :P
kt despre ftl asa frumos asortate d mai devreme..nu mai era nevoie sa precizati k sunt blonde :D |
1 Attachment(s)
Quote:
si...cizmutzele unei colege... sau cum drak sa le zic? zici ca sunt ala unui copilashi de 5 anisori :)) da ori cum sunt...ham... interesante sa zic? (p.s. nu e nevoia de a iesi in evidentza ;) :P ) p.s.2 va place piciorul meu? :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
niciodata vreun manelist / rocker sau vreo blonda nu va reusi sa schimbe parerea ... celorlalti , so .. daca stii bine ca .. nu faci parte din categoria respectiva .. why bother ? :) desi .. fiind manelist / rocker / vreo blonda, prima reactie e sa-i zici vreo 2 celuilalt .... cel mai bine il lasi in lumea lui , sa creada ce vrea, si ii demonstrezi , daca e cazul , prin fapte, ca tu esti o exceptie , si nu esti de bagat in aceiasi oala cu celelalte blonde :) sa-mi explice si mie cineva care-i faza cu ciorapii .. pe sub fusta.. aia care se termina subit un pic deasupra gleznei , or whatever, desigur asta la fete.. sau .. cine stie.. poate =)) a incercat-o vreun el ... ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
asa si cu generalizatu... ham adica se generalizeaza de exemplu dc esti blonda si ai moaca de blonda(nu stiu dc intelegetzi exact ce vreau sa zic) si rocker... dam that's shity! dc ascultzi rock da esti ok, adica in sensu ca ne trebuie sa te manifesti atuncea nu-i stres... da dc te mai si manifesti atuncea dooh.. normal ca intri in categoria aia :D |
Quote:
story: eram in liceu - pauza - fumam - eram vreo 12 insi , apare unu ... un .. mic .. el .. care se vrea a fii un mare bogatash ( prin tasu` :P ) imbracat chulo crede el si tot asa, eh , acum .. : / avea adidasi roshiiiiiii strident , un roshu aprins .. pantaloni scurti galbeni , tricou roz .. si sapca albastra.. l-am ginit ... am zis .. ( nu , nu pot , il las, tac ) in secunda 2 am izbucnit ... CURCUBEU !!!!!!!!!!!!!!! CE FACI `M ?!?!? =))) am ras toti de el , a plecat, etc :) e imposibil ... ah ... sa mai pun si cireasa pe tort, desigur, avea si ochelari tip , ochi de musca, pe juma` de fatza ,kkmash in moda lor .. =)) |
Quote:
p.s. am vazut si eu un exemplar rozosin ieri.. avea pantaloni 3 sfer roz, hana roz, ciupica roz, si bine intzeles adidashi roz!! :ashamed: mai are rost sa zic ceva? :censored: ma intreb daca avea shi chilotzii roz? adica probabil ceva tanga ca sa se fie mai stecher |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning