Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Renault 5 GT Ph1 87 vs Clio Sport 2005...nu pot sa il prind (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/16664-renault-5-gt-ph1-87-vs-clio-sport-2005-pot-prind.html)

yknot 24-05-06 18:26

Re: Renault 5 GT Ph1 87 vs Clio Sport 2005...nu pot sa il prind

imi e cunoscut targetul asta de 12 sec.... ;)

basy 24-05-06 19:11

Quote:

Originally Posted by Lucian
Nu e singurul ... altii au chiar 12 sec @ 402 m . :twisted:

Destul de bine, inseamna ca da la Speedster si la Impreza lejer si mult, stick amandoua, cu toate ca dupa timpi si cu ceva modificari. Bravo! Tot 5 GTT sau a ta Lucian?

Lucian 24-05-06 23:36

A mea . Sunt la 700 euro de configuratia unui motor care pe caroseria de r5 gtt @ 750 kg a scos 11.9 / 400m la Santa Pod .

basy 25-05-06 01:35

Ma bucur sa aud ca se poate si in Romania asa ceva. O Dacia care sa faca masini de peste 250 CP cu integrala. Ar fi o realizare de exceptie. Multa bafta la proiect.

Lucian 25-05-06 08:11

10x .. sa fie . Sper sa iasa !

B39738 26-05-06 00:33

Ma gasesc in ipostaza de a scrie aici la 1.21AM cu un gust amar lasat de tot ceea ce se petrece in jurul meu.Ambitia personala de a avea o masina din banii proprii m-a dus in zone nebanuite,mai ales ca masina pe care am luat-o cu mari sacrificii si pt care urmeaza sa platesc mult si bine de acum incolo m-a propulsat intr-o continua lupta pentru locul 1.Dezamagirea vine din faptul ca pasiunea mea e perceputa aiurea de cei din jur si sunt constrans,pe zi ce trece,sa renunt la ceea ce imi place,la ceea ce ma face fericit,sa imi duc viata de zi cu zi in niste limite ale normalitatii,fara "excese" gen 400m sau altceva...imi aduc aminte de emotiile de la Baneasa,de intalnirea cu grupurile din Bucuresti,de alergarile contratimp,sentimente unice pentru mine,pe care nimic nu le poate reproduce...

Parca intr-o continua satisfacere a viselor celor din jur,masina s-a defectat din ce in ce mai frecvent si defectele nu au fost deloc usoare...2 garnituri de chiulasa,o cutie de viteze crapata,un ambreiaj,si,din nou,aceasta seara,inca o garnitura...am muncit ultimele 2 zile ca un sclav pentru a-mi urca cutia sus si a-mi fi gata masina pt suceava...dupa aceste 2 zile,mi-a fost dat sa aud o parere mizerabila a parintilor mei vis-a-vis de ceea ce ar trebui eu sa fac vs. ceea ce fac acum...adunat cu faptul ca persoana la care ma uit ca la ce am mai scump e si ea impotriva celor 400 metri,rezulta faptul ca,peste tot pe unde ma duc,celor din jur le este rusine cu mine...intr-un exces de manie am scos masinuta pe strada dupa proaspata reparatie,am montat 145 si am dat boost 1.2...am provocat si am spulberat pe 400m o Octavia 2 RS 2.0TFSi desi garnitura mi-a pocnit la start...efectiv nu mi-a pasat...acum banuiesc ca TOTI sunt fericiti...parintii ca voi avea timp sa invat,prietena ca nu mai merg cu viteza,apropiatii domeniului ca grupele de la Suceava s-au eliberat de un obstacol...am timp sa repar masina pana la Suceava,dar mi-e greata...nu ma mai intereseaza...va invidiez pe voi toti cei care va puteti duce pasiunea catre performanta fara piedici de la cei din jur,ba,mai mult,cu ajutorul lor,chiar

Si de domeniul tehnic,o intrebare:totusi de ce imi pocnesc garniturile pe banda rulanta?Nici macar avans nu mai are masina...Lucian,trebuie sa vorbim de o garnitura de cupru...dar asta dupa 20 iunie....numai bine tuturor

alecsutu1 26-05-06 09:38

Salut nu merita sa te dai batut chiar daca toata lumea zice sa o lasi balta,dupa ce vei scapa de toate problemele vei vedea ca a meritat tot.Scuze de off topic dar am fost si eu in aceasi situatie cu masina ca tine si acum nu imi pare rau ca am bagat inca odata si ceva din pretul de achizitie in ea( garnitura chiulasa,linie,autoblocant,radiator scaune,spoilerere,jante,alternator si alte minuni) e pacat mai ales ca din ce am vazut masina arata foarte bine.

Lucian 26-05-06 09:50

Dragos .... ca fapt divers ... cand mi-am cumparat masina tatal meu nu mi-a raspuns la salut timp de 2 saptamani . Mai nou vrea sa-i dau lui Nova si sa-mi dea o Octavia pe ea . Prietena mea .... adopta o fata plictisita si acra cand aude ca in loc sa mergem in cluburi sau terase noi vinerea si sambata iesim la "gratare" (dar nu cu mici si carnati) . Ca sa fiu sincer in ultima vreme am incercat sa impac si capra si varza ... parintii sa ma vada mai mult la fata , mai ies si cu prietena la un suc ... si pune problema altfel. DACA te muti in Bucuresti sigur ne vom vedea mai des si iti GARANTEZ ca se vor rezolva multe probleme. NU RENUNTA ! E PACAT ! Esti abia la inceput si ai inceput cu DREPTUL. Problemele tehnice sunt inerente . Eu zic sa pui o garnitura , sa iei cupele la Suceava (la B in mos cert cu 1 bar presiune) . Tind sa cred ca problema la tine este din amestec , scanteie sau avans) nu are voie sa cedeze garnitura la 1.2 in conditii optime . Mai arunca un ochi pe rtoc , e timp de reglaje fine , ia cupele la Suceava si punem garnitura aia pt a scapa de probleme .

EVOLUTION8 26-05-06 11:51

Dragos, explica-i prieteni tale ca sunt sporturi mult mai periculoase dacat amaratele de liniutze.
VTM,Raliuri !
O rezolvi tu in vre un fel masina.
NU TE LASA !!

bogdan_kwx 26-05-06 12:02

ai masurat ce grosime are chiuloasa ta?

B39738 26-05-06 12:51

nu,nu am masurat...insa la ultima rectificare mi-au luat din ea 0.5mm...cine stie cat or fi luat inainte si cei care au avut-o...in alta ordine de idei,cum trec de 0.9-1.0 bar imi rupe garnitura.i-am luat grade din avans,i-am pus 145,i-am pus benzina 99+ sau mol evo sau omv100,etc...aseara a bubuit de la start,cel putin asa mi-au zis colegii ca s-a auzit...eu m-am oprit abia dupa 400 metri si fumul alb ma invaluise...deja m-am saturat,mai ales ca,din cate am scris mai sus,nici factorii inconjuratori nu-s grozavi.

yknot 26-05-06 13:48

eu am pleznit vre-o 6!!! garnituri la 0.7 bari, insa aveam cu 3mm mai putin la chiulasa... :D
am pus si garnitura de cupru.... pana n-am schimbat chiulasa.... nu s-a lasat

B39738 26-05-06 17:53

pai sa scrie cineva aici inaltimea standard a unei chiulase functionale,ca eu nu o stiu...si masor eu sa vad daca e cu mult sub nivel...sau dati-mi un loc de unde sa iau alta chiulasa...

B39738 26-05-06 17:57

din pacate Suceava e un capitol incheiat...si stati linistiti,nu renunt...insa aman toata agitatia asta pana dupa 20 iunie,moment in care voi fi,cu ajutorul lui Dumnezeu,mult mai liber decat acum si mai bine dispus,cu argumente favorabile mie...si vom lua harta evenimentelor auto legal racing pe vara asta si ne vom intalni la toate.numai bine tuturor si multumesc pentru sprijinul moral.

Lucian 26-05-06 19:14

Daca pui o garnitura mai groasa si mai rezistenta scapi de griji .

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning