![]() |
Re: Diorama 1/36 - Accident auto
Quote:
|
5 Attachment(s)
am mai lucrat cat de cat la diorama:
-am vopsit omuletii -am pus un triunghi reflectorizant -la X5 i-am pus o scara pe plafon -un semn de circulatie -banda -numar de inmatriculare indoit pe fata |
Ce bine arata, dar cam sa umplut locul accidentului cu masini.
|
Ce e cu scara aia pe X5 ?
Arata oribil parerea mea. |
e pusa doar de forma....deocamdata
|
5 Attachment(s)
astazi am mai facut rost de doua machete pentru diorama...(mersi frumos THUNDER77)
2 camioane: 1-Politie 2-Pompieri.. sunt 1/43 si figurinele care le am acum mi se par cam mari:-?... infine sper sa va placa:-P |
imi place....arata fooaaaatee bine....bv tie...dar este cam prost ca soseaua este prea ingusta si nu este lunga dar este OK
|
Man, mie imi place cum a iesit, o initiativa foarte interesanta si a iesit ok...acum nu pot spune ca e perfecta, pentru ca e nu este totul la scara, adica figurinele sunt cam mari etc...dar foarte misto oricum ,felicitari :D
|
mersi frumos:D
mai trebe sa fac la stalp capacul acela unde e becul...si nu stiu din ce sa il fac.Poate ma ajutati voi. |
pune si girofarele la masinile de politie si de pompieri
|
Foarte interesant , bravo bafta in continuare!
|
Diorama 1/24 - Garaj Auto
1 Attachment(s)
Buna! Dupa ce am vazut diorama lui deyan56, m-am gandit sa fac si eu una asemanatoare, doar ca la scara 1/24.(sper ca nu se v-a supara deyan56 ca i-am cam furat ideea)....
Pana aici totul este ok. Am si o singura problema deocamdata; am facut peretii din lemn, doar ca nu aratau de la inceput bine si i-am da cu un strat de glet.Am incercat sa scot din smirghel toate imperfectiunile, dar fara succes,asa ca as dori o idee cum sa fac peretii,ce sa pun pe ei? |
ti-a iesit foarte frumos man..chiar daca nu sunt la aceiasi scara .:Dsucces in continuare
|
Re: Diorama 1/24 - Garaj Auto
6 Attachment(s)
se pare ca nu va prea place ideea mea,infine. Eu tot continui.
am mai lucrat astazi la cateva piese: -birou -chei(facute de mine)-nu sunt cele mai faine ,dar....... -surubelnite(facute de mine)-nu sunt cele mai faine ,darrrrrrrr.... -2 rafturi -o canapea scuzati calitatea pozelor, dar sunt facute cu telefonul si sunt facute seara. Maine pun altele mai bune |
Re: Diorama 1/24 - Garaj Auto
Incearca sa faci pereti direct din rigips si dai cu glet doar la imbinari.Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning