![]() |
Re: R. Clio AYG
Da motoru este 1.4, foarte bine o duce, la motor nu se cunoaste nici in mers la relantiu daca e data la maxim si cand e si bass-u puternic mai scartie un pic alternatoru, eu sunt foarte multumit de subwoofer, sfat nu folosit jbl 1201.1 pt ca nu e pt el e prea mica, pe mine nu ma invatat nimeni, sub are 2x2 ohm adica 4 ohm sau 1 ohm si statia are 2ohm 1114 w rms si 4 ohm 750 w rms, deci nu prea se pupa.... difera forte mult clio de solenza la mai multe capitole...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am facut alti suporti, am cumparat o curea noua, dar azi sa rupt fulia de la alternator, la alternatoarele de clio dizel au o fulie foarte prost concepute fier cauciuc aluminiu, si sa desprins bucsa de cauciuc de pe aluminiu...
|
1 Attachment(s)
ti-am refacut schema sistemului pentru ca aia a ta lasa putin de dorit....bafta multa cu masina si felicitari pentru tot ce ai facut la ea
|
Quote:
|
super treaba!!inca un concurent la SPL!!;) bafta multa!!!
|
Quote:
|
vei participa la 4tuning days la spl ?
|
6 Attachment(s)
da....
Mi-am luat 2 Y de la "In Phase" si un cablu de la "DB Audio" :arrow: |
bunicele cablurile alea de la db audio. am lucrat cu ele si la cat costa e super ok.
|
6 Attachment(s)
Am si eu o mica problema si nu stiu din ce cauza e, cand dau drumu tare adica pe la 22-25 din max 35 cat are. se inchide statia de la boxele fata... si intra in protectie de ce oare?
:arrow: |
Incearca sa pui un ventilator pe statia respectiva, la mine asa s-a remediat.
|
ori da vreun dif la masa pe undeva ori cablul de alimentare ti-e subdimensionat.
@alexxutzu : pe vremea asta fix caldura era problema |
De obicei lipsa curent face sa intre statia in protectie...:(
|
lipsa curent, masa cu caroseria pe vreun traseu de la difuzor, punct slab la conectica (bornele amplifului, terminalii difurilor)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning