![]() |
yo`te si pe aci un impatimit :p ink 1 an si 6 luni se o sa ne vedem la semafor :d
|
Te asteptam.. :D
|
Re: cam cati sunteti impatimiti?
hmmmmm, salut, vad k nu a mai postat nimeni p aici.... km nasol.... pentru date tehnice, etc, probleme la motor, sau restu' lasati un mesaj la [email protected] sau intrati pe mess la RAKU15RO..... ink ceva shadow... rx8 nu are nici makr un piston... dak vrei ne intalnim si iti arat km kre este schema motorului.... fiekre etapa a revolutiei motorului se intampla intr-o zona diferita, dak intelegi c iti zic..... k la avion....
|
am uitat sa specific... nu k la avioanele cu reactie... km k la carutzele alea kre zboara pe la noi peste oras... si alea au tot motoare rotative....
|
Prezent si eu aici :) Am de dat bacu' si dupa sar si eu pe carnet ! Momentan am un Audi 80 SC 1.6 TD de prin '86 ...dar vine alta ...noroc !
|
alta de kre????? hy hy... marfa audi dar tot o asiatik este mai nazdravana prin oras.... asa k... sa dea domu' sa iti iei o masina buna... nu mai conteaza de kre este... aa, btw... multa bafta la bac!
|
lsd stiu si eu care e treaba cu rotativul si cu rx-8-ul.
citeste mai bine ce am zis. daca nu itzi dai seama ca ai inteles gresit cand ai citit , mai citeste 1data; pana observi ca am zis ca nu are pistoane :) |
Merci merci :) Sper ca va urma o Bora sau un Golf ceva...nu stiu..nu de mine depinde asta...ci de taicameu...eu am multe vise dar ma lovesc tot timpul de probleme financiare ..ca si multii altii de fapt :) Bafta !
|
va mai spun si aici, add la id-ul raku15ro ppoate facem o conferintza, aici este valabil pentru geoX si pentru killpacient...
|
aahhh, sdw, scuze, am citit mai bine, ai dreptate, scuze, scuze si iar scuze....
|
heh , no problem :)
|
Salutare ... Eu is nou pe aici ... Orcum nu conteaza ...
Eu gandesc alfel cand e vb de masini tunate din Galati ...Urasc Cielo-urile Tunate Eu cand zic Masina tunata ma refer la : 1. Mitubishi Lancer EVO IX (ala galben) 2. WV Golf 5 GTI (ala rosu) 3. WV Golf 4 1.9 TDI(ala Albastru) Cam atat din masinile Tunate din Galati ... Poate ca le-am uitat pe unele sorry ... |
Sunt destule masini tunabile
|
tunate nu inseamna neaparat exterior poate are omul ceva facut la motor.
evo ala galben nu e tunat deloc , e stock toata ziua. |
este unul "tunat" si fulgerat in br, unul gri metalizat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning