![]() |
Re: Audi A3
Quote:
|
Care stii o cutie de 1.8T mai scurta.. pentru ca eu pe a mea cutia lunga rau .. cutia merge perfect dar e lunga cu a 3 185 ....
|
Quote:
1.4 din spate :) Nu isi are locul acolo sincer :) 2, ledurile din interior rosu, se vad bine dar e putin NFS :) IN rest super masina si motorul super "potent" e unu dintre cele mai reusite motoare facute vreo data de Audi/WV si cu o capacitate foarte mare pentru modificari, poti sari foarte usor pragul de 200-250 CP din cateva componente. In legatura cu cutie, cauta o cutie de pe un S3, sunt cu rapoarte scurte. Salutari si spor la modificat ! |
Caut o firma care sa-mi faca la un parbriz la comanda pe o dimensiune mai ciudata. Stiti cumva cine se ocupa cu asa ceva?
|
3 Attachment(s)
Salut!
Super frumoasa masina. Te-ai gandit sa ii faci si o prelungire la capota? Eu zic ca ar da super frumos. PS: Imi poti spune si mie unde ai modificat bara din fata? Da super! Prelungire capota 1 Prelungire Capota 2 |
1.4 l-am dat jos era la caterinca pus
Daca te intereseaza bara e de vanzare mi-am pus bara originala si am lasato la pamant detot :P Bara a fost facuta de un prieten din pitesti si mi-e mi-a placut dar deja mi sa luat sunt in domeniu de 6 ani vreu sa incer alceva mai simplu si mai mult sa arate pe strada (motor) Un pm daca esti interesat de bara sau un tel : 0754751849 |
Cat iti consuma fiecare in oras?
|
1.8T 9 10 daca te dai la ea 15 .. si site mai mult :P
Portocalia nu o mai am e vanduta de mult |
Quote:
cutia de turbo in general e lunga cutia cu 6tr e un pic mai scurta dara daca ai in plan sa o schimbi gandeste te la volanta ambreiaj planetare electromotor samd ai din intamplare vreun set de roti pe 15,16 la vanzare? |
Daca mai este de vanzare imi poti lasa prin pm pretul ?
|
13 Attachment(s)
Masina este de vanzare Pret 5000 neg .
se vede in poze si am mai pus pe ea. sa ii mai fac o mica descriere masina inmatriculata in 01-2010.FULL pt anul ei.scaune piele si incalzite RECARO 2,climatronic,GPS,computer bord,volan piele.consumabile schimbate(ulei,filtre,distributie,placute,discuri) . piese noi ce tin de mecanica(bucse punte,bielete,capete bara,flanse amortizoare,etc).masina are km reali.a circulat in tara decat apox 5-7000 km. elementele tuning sunt puse in germania.detin facturi doveditoare. accept orice test.tinuta de drum extraordinara.consum mediu8,5-9 URBAN. EXTRAURBAN 7-7,5 % 200 Cp Jante 18 OZ se vad in poze Suspensie reglabila Mai pot da la ea bara de rigger si farurile day care le am acasa si 2 table cu slicuri . Poze cu bara si farurile day sunt mai sus in post Masina pana acuma a fost decat la legale in pitesti unde eu pot sa zic ca sa comportat impecabil pentru ce are bagat in ea .. adica o evacuare buna si un soft facut de o saptamana . Un filmulet https://vimeo.com/30336874 |
Quote:
|
Quote:
sunt la al 2-lea a3 1.8T si nici unul nu face 185 daca iti da pe ceas , dupa mergi si pe gps , trebuie sa fie o problema cu ceasurile sigur . |
Cum ti-am spus si in mesaj .. nu stiu ce cutie e dar si pe gsp testat acuma o saptamana si pe ceas arata 1.85 . Si app ceasurile arata bine ma luat radaru la 145 pe pilot .
|
Si eu am probat de 2 ori chestia asta cu 185 km/h in treapta 3 si asa este.
Nu contest faptul ca ceasurile pot avea o eroare de cativa km dar cert e ca ceasurile arata 185 km/h @ 7500 rpm in treapta 3 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning