![]() |
Re: accident ono. cine ce stie ?
insanatosire grabnica...
|
suntem alaturi de tine ono!!!! te asteptam sa revi!
|
acelasi lucru i s-a intamplat unui baiat din Cluj. si-a scos motorul de la service, si a vrut sa mearga cu el pana acasa, si ... fix s-a intamplat accidentul... , a iesit o babeta fara sa se asigure si a intrat in masina. ... acela nu a avut costum si ... a decedat :(( ...
Sa te faci bine ONO. |
shi`ai trecut shi peste asta! bine ca ai scapat shi e totul ok.
pun pariu ca de acum incolo vei trai fiecare zi ca shi cum ar fi ultima. adika la maxim!!! sa ne auzim cu bine.. |
mare pacat .....de tocmai ono??? foarte trist fara cuvinte .....ono vreau sa te faci bine cat mai repede sa ne bucuri cu prezenta ta ......stie cineva la ce spital il gasesc????
|
insanatosire grabnica
|
Si motociclisti au dreptu sa traiasca.
Astazi am vazut parca pe TVR 1 la emisiunea lor despre si cu motociclete, despre mitingul motociclistilor in cazul lui Alexx,pe tot parcursul emisiunii m-am gandit la ONO. Insanatosire grabnica!!!!!!! Bafta |
insanatosire grabnica dani si fal varza pe ala..
|
anumite motive ma impiedica sa vizitez forumul des...am vazut announcement-ul sus , pe primul rand...am auzit de ONO ... din cate am citit in posturile de pana acum am inteles k e un baiat de toata isprava,un prieten kre la nvoie nu te lasa...am citit in primul post ce s-a intamplat cu el...am ramas uluit...repet: desi nu-l cunosc ! ii urez toata sanatatea din lume...ONO , fa-te bine! la vara vreau sa vin prin bukle si vreau sa ma dai o tura cu mashina !
|
ai ambitite :D
|
nu am nici o treaba cu ONO ...dar ii urez insanatosire grabnica ...doar e unul de ai nostri
|
Quote:
Asa e Boss, ai dreptate! "Viteza face victime!" Ticolino cred ca rezista mai bine la 30km/h. Se poate sa fii avut si Ono viteza, dar important este sa se faca bine si sa nu ramana cu probleme. Bafta tuturor! Insanatosire rapida ONO! |
Dar nu mai stie nimeni nimic de el?
Nu a mai vb. nimeni cu el? Asteptam vesti de la cineva... |
Insanatosire grabnica -desi nu te cunosc decat de la curse , asteptam sa faci show la etapele viitoare cum ai facut si pana acum .
|
din partea mea si a clubului NO LIMIT`S RACING TEAM iti dorim insanatosire grabnica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning