Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira 1 - NT-98-ADU (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/165425-nubira-1-nt-98-adu.html)

Bolt 01-02-10 19:13

Re: Nubira 1 - NT-98-ADU

4 Attachment(s)
m-am bucurat degeaba sa inteleg uite niste poze din mai multe unghiuri ea asa se scoate cu tot cu suportu ala altfel nu ai cum :sad: din cauza asta intrebam eu cum ai scapat tu ne nitu ala dar se pare ca la nubira I pe acolo se prinde timoneria de masina ... :rolleyes2

nt98adu 01-02-10 19:13

1 Attachment(s)
Veniti cu idei, avand in vedere profilul masinii (break). Cele mai bune idei vor fi puse in practica!;)

nt98adu 01-02-10 19:20

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3039477)
m-am bucurat degeaba sa inteleg uite niste poze din mai multe unghiuri ea asa se scoate cu tot cu suportu ala altfel nu ai cum :sad: din cauza asta intrebam eu cum ai scapat tu ne nitu ala dar se pare ca la nubira I pe acolo se prinde timoneria de masina ... :rolleyes2

Da, la Nubira1 nitul este mobil, deci se poate scoate. Avand-o pe asta veche, eu zic ca merita sa faci o experienta pe ea: Gaureste nitul, scoate timoneria, modifico conform pozelor, dupa care cauti o tija/bara metalica si fixezi timoneria si o bercuiesti la capete. Un meserias bun, o face fara probleme.:drunk:

Bolt 01-02-10 19:23

1 Attachment(s)
punei plasa la grila

Bolt 01-02-10 19:26

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3039508)
Da, la Nubira1 nitul este mobil, deci se poate scoate. Avand-o pe asta veche, eu zic ca merita sa faci o experienta pe ea: Gaureste nitul, scoate timoneria, modifico conform pozelor, dupa care cauti o tija/bara metalica si fixezi timoneria si o bercuiesti la capete. Un meserias bun, o face fara probleme.:drunk:

oricum pentru asta si o tineam deci 1.2cm din partea scurta si mai adaug 1,4cm la partea lunga cred ca o sa pun un surub in loc de acel nit ca nu cred ca am cum sa fac eu nitu ala calumea...vedem:twisted:

nt98adu 01-02-10 19:34

Daca-i pui surub, cauta piulita cat mai plata dupa care un aft de sudura, polizat si ai short shifter. Numai sa nu bruschezi schimbatorul dupa aia:lol: ma refer pana te obisnuiesti cu schimbarea vitezelor. Ai senzatia ca nu a intrat in viteza.:lol: Sau in loc de surub, cauta bolt de Nubira 1. Ar merge, pt. ca in momentul in care-l introduci acolo, are o buza care blocheaza.

Merci pt. ideea cu grila, insa plasa trebuia sa o fixezi pe ultimul suport, nu intre cele doua:rolleyes2

Bolt 01-02-10 19:42

da dar se vede urat daca o fixezi pe ultimu :|

andrei_hks 05-02-10 18:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3039479)
Veniti cu idei, avand in vedere profilul masinii (break). Cele mai bune idei vor fi puse in practica!;)

Putin photoshop.

Rob3rt_espero 05-02-10 19:46

Salut,

Spune-mi si mie te rog daca a fost greu sa montezi senzorii de parcare si daca ai schimbat sau nu oglinda retrovizoare din interior.
Am un coleg la munca si este din Piatra Neamt si a plecat azi acasa si l-am rugat sa treaca pe la magazinul acela sa imi cumpere si mie un kit.

Merci si scuze daca am deranjat postand aici.

O seara buna.

RD-Woo 05-02-10 20:24

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3054721)
... daca ai schimbat sau nu oglinda retrovizoare din interior.

In cazul senzorilor cu afisaj in oglinda nu este nevoie sa o schimbi
pe cea actuala. peste ea o vei aplica pe cea noua care are optiunea de afisaj.

nt98adu 05-02-10 21:07

10 Attachment(s)
Senzorii au luat ceva timp la montaj. Oglinda este aplicata peste cea originala.
Pentru senzori am dat comanda si am asteptat 2 zile sa-i aduca.

In cele ce urmeaza, dupa 6 ore de munca Nubira a primit grila cu plasa. Atasez poze cu pasii urmati. Deasemeni, suspensia fata a coborat cu 3cm. Cand da caldura o rezolv conform pozei modificate de Andrei_hks, caruia ii multumesc mult.:drunk:

nt98adu 05-02-10 21:16

Quote:

Originally Posted by andrei_hks (Post 3054520)
Putin photoshop.

Nici nu crezi cat mai ajutat!:boogy: Nu aveam nici o idee referitor la praguri. Sunt excelente si inca o data merci.;)

andrei_hks 05-02-10 21:49

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3055084)
Nici nu crezi cat mai ajutat!:boogy: Nu aveam nici o idee referitor la praguri. Sunt excelente si inca o data merci.;)

Cu placere :). Am modificat poza fiindca vechiul Cielo mi-a placut foarte mult, dar si pentru faptul ca stam in acelasi cartier :).

Ma bucur ca va plac pragurile insa nu cred ca s-ar potrivi in realitate; le-am luat de pe un e36 M3..

nt98adu 05-02-10 22:18

Pragurile se pot face la comanda, deci nici o problema, iar in Piatra Neamt sunt destui care lucreaza in fibra, unii chiar foarte bine;)

Robert_MNW 08-02-10 17:22

Salut. Felicitarile mele pentru munca si pasiunea depusa. De cand am vazut topicul mi-am dat seama ca va iesii ceva frumos;) Un adevarat pasionat! Frumoasa nubirica:lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning