![]() |
Re: [My Scoot] Projekt SR
Mi-am dat seama că e răcit pe apă, numai că după mască. Am văzut pozele cu setul, dar nu am observat furtunul de la apă. Adică nu i-am dat atenţie. Şi oricum... Tu ce te bagi??
|
Quote:
|
Quote:
|
amortizorul de pe scooter e acum stock cel pe care l-am avut era top performance dar l-am vandut dar va urma ceva mai tare pe el ;)
|
baietzi o intrebare simpla cine ma poate ajuta sa pun filmuletul cu sistemul audio eu nu am reusit pana akum ms mult
|
am facut un alt sistem audio dar nu imi place va las sa va dati si voi cu parerea intre acest sistem si SAL-urile
|
Aici nu merge numai să-l arhivezi şi să pui arhiva. Mai bine īl pui pe youtube şi pui linkul aici...
|
ms mult ;)
|
Baietzi a sosit noul set de carene;) astept parerile voastre sa vedem dak va mai impresioneaza o data scuterasul :chainsaw::chainsaw::chainsaw:
|
8 Attachment(s)
sper sa va placa;)
|
IN sfarsit au venit si pozele,ce bine sa filtrul ala acolo!!Bv ma vezi ca se poate:X!!!!!!!
|
dar eu totusi nu inteleg, ce cauta acolo filtru de aer?:d lamuriti-ma si pe mine!
super scuterulll!!! :D |
Daca imi permite domnu' Denis:D!!
Ideea este luata de la masinile modificate:gen urs e30,golf,tt etc,asa a considerat el ca e mai frumos!! SI eu am fost uimit de unde l-a bagat si ma gandeam daca trage bine aer:-??A zis ca merge impecabil,deci...!!!! |
Te dai cu el pe pista sau ai infrarosu incorporat in ochi? O idee mai bina decat asta cu filtru era sa pui inca un radiator mai mic acolo unde era farul, sau in spate aripii de la roata fata, cam cum e la f12. Il lustruiai ii puneai furtunele albastre si aia era..nu mai aveai probleme cu racirea decat daca te duceai in desert.
|
ms moolt domnu' banel ;) raman dator fac o bere :drunk: ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning