![]() |
Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!
Quote:
|
Dintr-un Trabant poti scoate ceva frumos....trebuie doar timp bani si multa pasiune.....bafta in continuare St3fan si te asteptam pe strazi dupa ce termini modificarile....;)
|
imi place cum a iesit cel alb,poate si al tau va fi si mai frumos. ;) In curand s-ar putea sa imi iau si eu unu si sa il fac. :D
|
am revenit dupa o perioada destul de lunga ! nu va ganditi ca am terminat trabi`u defapt nici nu am inceput dar la iarna ma bag la el cu inca un prieten care stie cam de toate : tinichigerie, vopsitorie, etc si are si atelier, el expert`u eu ajutor`u :D ! Nu m`am apucat de el pt ca momentam si`a luat taimiu Logan si trabantu mi l`a dat mie de tot dar oricum mai am un an pana la permis si pana atunci va fi "ceas"! Apropo lui AK-ZER am itp valabil pana in 2008 :D! numai bine
|
1. Mare atentie cu evacuarea, ca la un motor in 2 timpi poti sa strici tot daca nu e facuta ca lumea. Nu intru in amanunte tehnice, dar la multe motoare in 2 timpi evacuarea e facuta sa ajute admisia :)
2. Motor de Suzuki e cam acelasi lucru cu motorul de Oltcit in 2 cilindri de 652cc sau cel de Tico - un Trabant putin-putin mai iute, cu o investitie care nu se merita :) ca sa transformi micul monstru RDG-ist intr-o bomba iti trebuie un motor zdravan dar usor, de preferinta unul de motocicleta de viteza de 500-1000cc, racit cu aer/ulei, plus o transmisie care sa demultiplice turatia enorma a motorului la un nivel acceptabil pentru Trabi. Motoarele de Golf I de 1100cc sau de Polo de 1000cc/45 CP sunt grele si compenseaza prin asta sporul de putere pe care-l aduc, iar masina va ramane un Trabant care merge mai bine, dar nu si mult mai repede. 3. Trabantul e mult mai potrivit pentru trasnplantul de motor mai puternic decat Dacia sau altele asemenea, fiindca sasiul lui e ff rezistent pentru dimensiunea masinii, suspensiile si franele sunt bunicele, si nu are nevoie de multe componente mecanice schimbate ~Nautilus |
ms de sfaturi cu evacuarea cunosc treaba ! cu motorul nu stiu daca il schimb pt ca implic alte modificari mai drastice dupa si la rar nu stiu daca mai scap! ma axez mai mult pe exterior si interior!
|
cum se face evacuarea?help me! :D
|
e super....
|
Quote:
|
Tatal unui prieten de al meu are deja al III lea trabi. E impatimit omu. La ultimu i-a facut directie, motor, interior, toate alea. Merge super. Ii da scartai de ii sar rotile.
E fain ca e usor. Era odata intr-o parcare si i l-am luat pe sus si l-am bagat intr-un rond de flori. Parca ma cam mananca si pe mine un proiect de asta... |
Trabant = masina tuturor posibilitatilor ! :)) poti sa faci multe din el! numai bine
|
mersi Stefan! ;)
|
trabantu in 10 metri face un lamborghini sa facut un test la tv pe antena 3 park....ca peste 10 metri......
|
Quote:
|
da mane vb. la modul cel mai serios... in 10 metri un trabant a facut un lambo dar dupaia a ramas in fum
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning