Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/16457-vt-usergroup-frost_dani-vs-sandrin.html)

soricelu 28-04-06 17:37

Re: VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin

Quote:

Originally Posted by soricelu
danutz: mai intai casca bine ochii

gangsta_rap2005: casca tu

gangsta_rap2005: iti chiemi pretenii sa te voteze

danutz: exact

danutz: ai ceva

danutz: in potriva

gangsta_rap2005: nu

gangsta_rap2005: chiar nimik

Eu nu mai fac nici un post p topicu asta .. pauza

ma tng uite aici

Psycho 28-04-06 17:42

nu e neaparat .. uite la mine in retea suntem 10 ... pe ip ... adica toti ieshim pe acelashi ip .. daca posteaza 10 ... din retea d la mine cu user diferit tu vezi doar 1 ip ;) .... si le iei k , clone :)

RA_2fast4u 28-04-06 18:07

Quote:

Originally Posted by tng
frost_dany ,wolfman_mad_driver ,huidu4love au aceleasi ip-uri
eu stiu ca daca esti intr-o retea, ti se da ip separat, nu toti utilizatorii pe un singur ip ... nu inteleg :???:

este posibil sa fie ip-uri de retea, am mai zis odata da vad ca s-a sters.. .si a si zis dany ce ip-uri au ceva cu 1XX => care este ip de retea... adica toti din reteaua aia iti apar tie cu acelasi vot.... bun, da ori cum mi se pare cam suspecta treaba, adica mai toti si cei care au comentat, nici nu ma gandesc cei care au votat au 2-3 posturi... :|

sandrin 28-04-06 18:55

ce sa mai zic... din senin vad clone peste clone care-l voteaza pe frostdani
si useri care deabia s-au logat si chiar de poolu asta au dat prima data.
Putini vad care l-au votat pe frost .. chiar ii numar cu degetele de la o mana si are voturi la greu... ata e

May the best win :)

soricelu 28-04-06 19:19

pai ma fratzilor o recunoscut omu .. :
danutz: mai intai casca bine ochii

gangsta_rap2005: casca tu

gangsta_rap2005: iti chiemi pretenii sa te voteze

danutz: exact

danutz: ai ceva

danutz: in potriva

gangsta_rap2005: nu

gangsta_rap2005: chiar nimik

frost_dani 28-04-06 19:41

pai omule asta era vala bil doar la mad_mike asa k taci mai clasa a 7 a fara buletin:);)

BASU 28-04-06 19:42

se vede clar ca Frost_dani a trisat
userul wolfman_mad_drive a intrat si a votat si apoi a iesit.. Last Activity: 28-04-06 17:24
si a intrat frumos cu huidu4love a postat.. a votat si a iesit Last Activity: 28-04-06 17:33
:evil:

frost_dani 28-04-06 19:49

Quote:

Originally Posted by tng
frost_dany ,wolfman_mad_driver ,huidu4love au aceleasi ip-uri
eu stiu ca daca esti intr-o retea, ti se da ip separat, nu toti utilizatorii pe un singur ip ... nu inteleg :???:

mai tng yo nu stiu cum e cu ip-urile astea shi cum e cu reteaua dar poti fi sigur k yo nu sunt decat FROST_DANI NU SHI CEI MENTIONATI DE TINE MAI SUS.asta a fost demonstrat shi cu mad_mike la care tot soricelul a comentat k sunt yo,shi din cate stiu yo nu se poate vb dp 2 accounturi in acelasi timp d la un calculator....yo mi-am dat ip shi mad_mike la fel nu stiu c ip ai vazut la noi 2 la fel dar asta e.....shi inca ceva shi cei 2 d sus imi sunt tovarashi k aici am vazut k se voteaza p baza d asa ceva......shi mai uitate shi la celelalte posturi ale lui wolfman_mad_driver ,huidu4love shi vezi k au alte ip-uri.......tura asta au votat d la mine k au fost in trecere....am avut putina treaba la mine acasa shi au venit la mine.....asta este tot c am d zis iar dak voi nu vreti sa credeti faceti c vreti.bft;)

soricelu 28-04-06 20:10

Quote:

Originally Posted by frost_dani
pai omule asta era vala bil doar la mad_mike asa k taci mai clasa a 7 a fara buletin:);)

nu is clasa a 7a si am buletin .. numa ca tu esti cretin .. poate esti cu un an mai mare ca mine .. da la minte nu cred .. la 14 ani ai buletin stiai ?sau ink nu ai aflat ? si nu esti in a 7a .. adik repetentii ca tine is in a 7a .. i fine

frost_dani 28-04-06 20:13

Quote:

Originally Posted by soricelu
nu is clasa a 7a si am buletin .. numa ca tu esti cretin .. poate esti cu un an mai mare ca mine .. da la minte nu cred .. la 14 ani ai buletin stiai ?sau ink nu ai aflat ? si nu esti in a 7a .. adik repetentii ca tine is in a 7a .. i fine

bai frate am o veste pt tine yo nu sunt repetent sunt intra 10-a asa k ai grija c vb k?;)liceu am uitat sa mentionez..

soricelu 28-04-06 20:18

nu mai am c vb cu inculti ca tine

Ace Axel 28-04-06 20:44

doamne c cocosei sunt p aici... mai maturizativa fratilor... c face pubertatea asta din voi :lol:

tng 28-04-06 22:26

E clar ca doar voturile argumentate se vor lua in considerare de data asta.
E mult prea suspicioasa treaba :suspiciou

PS: las offtopicu asta ca e foarte amuzant :lol: :lol:

soricelu 28-04-06 23:15

deci oficial .. sandrin intra in locul lui dani ?

kitros 29-04-06 14:34

ce se cearta astia pe aici.......eu deja am votat.....da as vrea sa zic k e mai tare masina lu` frost(pe el lam votat)shi nush cine a putu sa voteze masina lu` sandrin k sincer nu are nimic frumos la ea deci tot pe baza de prietenii se voteaza la sandrin...

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning