![]() |
Re: Chevrolet Spark 2010 -constructie in imagini
intr-un fel da .... am uitat sa lipesc cotierele:lol: dar partea cu creionul e un fel de ''alta tapiserie''...oricum ms pentru aprecieri.....sa mai vad azi ce pot sa fac:D
|
4 Attachment(s)
pozeeeee de azi!!
astazi interiorul aproape terminat(mai raman scaunele si centurile), spatele si plafonul |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare!!Iata ce am mai facut astazi
Am terminat puntea spate si am inceput sa fac putin din compartimentul motor...hope u like it!!:D |
frumos!
imi aduce aminte de copilaria mea si de ceea ce faceam si eu... pacat ca n-am mai pastrat nimic din ele (am avut 4-5) good job si spor la treaba in continuare ;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Progresul de azi
Compartimentul motor, capota si suspensia fata:D Niste sugestii pt motor....sfaturi, poze daca se poate:oops: |
Quote:
|
ms mult pt. felicitari si sunt cam suparat ca nu mai posteaza altcineva aici:sad:
mmmmmda..... motorul ala original renault este o ''pain in the ..'' adica are niste forme ciudate si greu de redat:x asa ca m-am gandit sa-i pun un motor DOHC ca e mai frumos si mai usor de construit cu filtre, turbo......''dala ca-n SLRR!! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pfuuuuuu....gata am terminat motorul.... mai am doar de legat furtunurile de la franele spate la servo-frana
Motorul este un 1.8l 16v de pe Renault 19 la vreo 137CP:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze noi!!! astazi avem hayonul realizat cu sanse ca pe seara sa vedem fata terminata:dance:
|
WOWWWW:shock:!!!!!Foarte detaliat si fain motorul...de hayon nici nu mai zic+ca sunt si din carton;).Foarte buna treaba;).
|
2 Attachment(s)
Salutare!Astazi am fost cam lenes (HUAA!!!!:oops:) si am facut doar bara spate, fata(grila +farurile) si o janta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning