Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 316i compact (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/164103-e36-316i-compact.html)

plank 19-12-10 21:04

Re: E36 - 316i compact

4 Attachment(s)
doar cateva poze....fara comentari

marchisionutz 20-12-10 11:02

felicitari pentru masina..arata shuper...dar parca numarul ar da mai bn la locul lui...

tupeu 20-12-10 19:46

"numaru la locu lui" e pentru oameni la locu lor :))

plank nu prea ii la locu lui, cam bolund de felu lui:))

pe fata clar nu sta bine, dar o sa il repozitioneze sa arate mai bine,

in cateva cuvinte, masina nu e tocmai normala/comuna, ca sa fie cu numarul la loku lui :D

myky99 20-12-10 20:15

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3914475)
"numaru la locu lui" e pentru oameni la locu lor :))

plank nu prea ii la locu lui, cam bolund de felu lui:))

pe fata clar nu sta bine, dar o sa il repozitioneze sa arate mai bine,

in cateva cuvinte, masina nu e tocmai normala/comuna, ca sa fie cu numarul la loku lui :D

sa inteleg ca voua chiar va plac masinile astea?

liviu tex 20-12-10 20:21

spatele sa zicem ca'i acceptabil,dar fata e urata rau! kitsch direct!

e parerea mea,nu trebui sa te superi!;)

tupeu 20-12-10 21:21

asta ii chiar tare, "e kitch dar nu tre sa te superi"

io daca iti zic tie esti naspa da nu tre sa te superi, te superi? sau pentru ca am zis ca "sa nu te superi" tu ma asculti

gusturile nu se discuta dar o persoana cu cap si civilizat, nu scrie asa ceva pe un topic al unei persoane care totusi a muncit pentru masina

nu cred ca sunteti in masura sa judecati, nu va suparati

"dar fata e urata rau! kitsch direct!" :)))
liviu tex, superbule tu ce ai creat in utima vreme de esti arbitru de tuning?

nici tu sa nu te superi pentru ca eu scriu cu zambetu pe fata, dar nu cred ca esti in masura sa comentezi de masina altuia

va pupa ticu :)

myky99 20-12-10 21:23

tipic, nu acceptati nici o parere... repede de cur in sus:))

Maniak22 20-12-10 21:59

atunci nu are nimeni dreptul sa iti critice broasca?

Eu sunt specializat pe design de automobile.. nici eu nu pot spune dupa cativa ani buni de facultate de arta ce e kitch si ce nu e?

La proprietar trebuie sa ii placa.. restul sunt doar pareri. Sincer mie nu imi place culoarea in rest hai sa zicem ca merge. Bafta la ea sa ai si nu va mai consumati atata

aleks 20-12-10 22:02

Vă rog eu, mai cu perdea aşa, e limpede că vă iubiţi din inimă, dar nu lăsaţi sentimentele să fie atāt de vizibile...
p.s.: ce-i aşa kitsch la compacta asta? ok, are un spoiler faţă cu o linie mai demodată, un spoiler spate poate prea clean pentru gustul puritanilor, dar asta o face kitsch?

Maniak22 20-12-10 22:06

Nu va sare nimeni in gat ca nu e pachet M pentru ca putea sa arate bine si fara pachet M ma intelegi?

Dar e absurda culoarea asta pe un Bmw.. in rest numai bine

P.S. Nu te superi da?:)

RIcKO 20-12-10 22:07

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3915068)
Nu va sare nimeni in gat ca nu e pachet M pentru ca putea sa arate bine si fara pachet M ma intelegi?

Dar e absurda culoarea asta pe un Bmw.. in rest numai bine

P.S. Nu te superi da?:)

de ce e absurda ? ca nu ew de pe paleta bmw ? sunt sigur ca deaia , lui ii place , e altceva , unii mai vor sa iasa din rutina

plank 20-12-10 22:18

eu find propirietarul amd reptu sa zic si eu ceva

ba care nu va place sincer nu-mi pasa...uitatziva doar asa un exemplu pe ce masini sa folosit candy green.

bara fatza e in mare stoc doar am aplicat o buza facuta "custom" sa zic care a fost pe gustu meu...nu am nevoie de gauri de aerisire si sa o fac brad de craciun cu prize de aer si alte ***uri....bara spate e clean haionu clean...asa am vrut eu fara bandouri...care ii problema voastra...comentati cat vrei de bine de rau...nu imi pasa sincer :))

RIcKO 20-12-10 22:20

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3915119)
eu find propirietarul amd reptu sa zic si eu ceva

ba care nu va place sincer nu-mi pasa...uitatziva doar asa un exemplu pe ce masini sa folosit candy green.

bara fatza e in mare stoc doar am aplicat o buza facuta "custom" sa zic care a fost pe gustu meu...nu am nevoie de gauri de aerisire si sa o fac brad de craciun cu prize de aer si alte ***uri....bara spate e clean haionu clean...asa am vrut eu fara bandouri...care ii problema voastra...comentati cat vrei de bine de rau...nu imi pasa sincer :))

lasa plank , noi sa fim sanatosi :))

plank 20-12-10 22:21

legat de stopuri ce are ca sunt negre...am vrut eu doar 2 culori pe masina...candy green si negru...oglinzile le-am lasat negre pt ca merg cu linia de la geam care va fi toata partea aia neagra...nu am nevoie de bling bling si de bandopuri nichelate cumparate de la chinezi

aleks 20-12-10 22:39

Bun, acum puteţi liniştiţi posta ceea ce aţi scris şi a fost şters, dar fără cuvinte tari, mai cu argumente aşa..

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning