![]() |
Re: facultate:recomandari,discutii....
baieti , mai e o saptamana si abia atunci putem vorbi de facultate .
Apropo,eu dau la medicina :P |
ce inseamna daca...
facultatea la unele profile e autorizata... iar la altele scrie ca e acreditata... de ex...la Universitatea de Vest Timisoara.... Relatii internationale si Studii Europene (romana)- autorizata la politehnica la timisoara...se da admitere din mate...praf...deci nu dau admitere, aia e clar am cam eliminat automatica si informatica aplicata... la facultatea de mecanica...ma tenteaza autovehicule rutiere, tehnologia constr. de masini(devin constructor auto?), nanotehnologii si tehnologii neconventionale, robotica.... nu stie careva cat de cautate sunt specializarile de mai sus, in RO? |
.....autorizata inseamna k dau licenta in alta parte.....de ex la mine jurnalism la univ ovidius e autorizata si dau licenta la jurnalism bucuresti.....aici sunt probleme f mari ptr k cei de la buc fac mari diferente intre elevii de la buc si ceilalti ....stiu un caz a zis de 10 cu fel si nu i`a dat ptr k i`a zis k ea vine de la cta si nu merita ......
|
nasol asa...
|
....dap destul de nashpa ....speram k pana terminam noi se mai schimba una alta....
|
eu mai rabd 7 saptamani :((
sa vad ce mai gasesc dupa examen :( |
facultate .. Bucuresti , Carol Davila , Medicina Generala , admitere 26.06.2006 ! 40 grile chimie 60 grile anatomie !
|
si daca nu intru la stat la Carol Davila.. ma bag la Titu Maiorescu :))
|
oky .. eu is cam aiutrea ..
pt un dosara la o faculta ... imi zicetzi si mie toate chestiile de care am nevoie ? |
romano-americana -> informatica economica
|
Quote:
vezi pe site'ul facultatii respective...ce se cere... |
aham .. ms .. :)
atunci tre` in mai multe locuri sa ma uit ... pt ca ink nush` exact unde vreau sa merg mai departe ... |
Quote:
same here:) ma gandesc...ma gandesc...si iar ma gandesc... si crezi ca stiu unde sa ma duc la faculta? ;) |
Sa dau si eu la rumeno americana? :D
Ce ziceti...cei care stiti....dati-mi un sfat ceva....nu vreau sa aleg ceva asa la panarama...plssssssssssssssssssssssssss |
pai la ce te astepti u de la romano americana?
si ce vrei de la o fac? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning