![]() |
Re: cj-01-nwr
Poti pune linistit pe jantele superbalon(5,5j) cauciucuri de 185.....chiar si 195.
As avea si eu nevoie de 2 gume de 185/60r13,mai are omu de la care le-ai luat si alte perechi? |
Quote:
la faza cu bara antirului dubla pe fata, am auzit ca tint sa strice bucsaraia atata pe suporti de pe lonjeron cat si de la bieleta anirului, mai bine cauta una de diesel de 22, e mai rentabil:) incearca sa faci ceva cu inaltimea masini:) arcuri taiate si eventual daca ai unde amortizoare scurtate si intarite, o sa fi mult mai satisfacut de tinuta de drum |
Initial am vrut sa-mi montez una de 22,dar am vazut un post de a lui Muttley in care,daca mai tin eu bine minte zicea ca ideal ar fi sa se monteze 2 bare de 13mm pe spate si una de 22 pe fata.Avand in vedere ca nu am de 13mm pe spate ci de 2x17 mm am optat pentru montarea a doua bari pe fata.Daca am facut bine,asta nu pot sa stiu,cert este ca voi afla:)).
|
am eu niste gume 4 is noi is 155/60r 13 le dau toate 4 la 100 ron is de toate anotimpurile
|
Multumesc sokka de oferta dar am rezolvat.:)
|
foarte misto masina ..daca ar fii a mea .as face urmatoarele modificari : garda la sol micsorata ...la limita, a ta parca e caruta ! roti mai mari , 17-18 inchi . marire aripi ca sa fie lok pt roti(evazare cred k se numeste,)o suspensie sport,se gasesc golfuri la dezmembrari ...iei de acolo segmentii ,cutia de golf .si o pun pe dacie ...facem un fell de roll cage.pt siguranta .niste scaune sport .pt ``confort``. o toba sport (cea mai galagioasa,ka sa atraga atentia) si pe final o vopsea draguta .... dar toate astea se fac cu un buget destul de consistent ...daka ducem lipsa ...ne super multumim si cu una ca asta .....oricum faina masina ....sa o stapanesti sanatos ...si fara tamponari, (cred ca reparatia la bmw acela a costat mai mult decat toata dacia ) ...
|
Interesant de spui tu acolo:)).Intr-un fel sau altul,dar iti multumesc pentru ca ti-ai dat cu parerea.Dupa cum cred ca am mentionat si cu cateva posturi inainte masina nu va ramane asa de inalta.
Cheers! |
sory ,am citit mai mult printre randuri :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E dacie totul e posibil cocosele.... Asteptam poze noi si bafta la modificat |
Si un V8 pus pe ea, cica se potriveste de pe Mustanguri, intarim lonjeroanele cu putintel scotch shi o creanga, ciordim evacuarea de la un Cayenne Turbo, suspensii... gasim pe ceva Ferrari reglabile, franele le luam de pe un Boeing 747 shi sa nu uitam de ceva spinnere cromate de pe vreun Escalade roz. Scaunele Spoarco din colectia "Blana Alba" nu pot sa lipseasca.
Disclaimer: Orice asemanare cu cazuri reale este intamplatoare. Vorbind serios... Taiate arcurile si la multi ani! Nu trebe mai mult. Poate ceva gume pe superbaloane si pe spate... Si lucrat la detalii.. usi, bara spate(mai ales), capota... |
1 Attachment(s)
PIMPED!
|
iui keshpe
|
Florynez design.Hai sa nu ne mai prostim:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning