![]() |
Re: 5 Vise~
0 pus dupa 2.. :D:D
Ai folosit cunvantul clitoris, stii macar ce e ? |
Quote:
...depaseste subiectul cu tot cu al tau 0 langa aia 2 cm de cuculete... P.S. Daca ai fi avut 2.0 cm de matz ai fi vazut ca deja pt unele fetisoare e cam mult...si 30 ar fi cam chin pentru tine... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Serios vorbind, ajunge cu atata off-topic.:D |
1. sa termina facultatea
2. sa-mi deschid propriul garaj auto(modificari, reparatii, intretinere) 3. sa ajung presedintele SUA( chiar daca asa ceva nu se poate) 4. sa am atat de multi bani incat sa nu mai stiu ce sa fac cu ei.. si sa va dau si voua:lol: 5. sa se termine criza cat mai repede 5.1 sa cada guvernul romaniei 5.2 sa demisioneze basescu |
Quote:
|
1. sa imi repar masina
2. sa ma mut singura...ma multumesc cu o garsoniera, de fapt e arhisuficient 3. sa deschid o afacere (legata de tuning, desigur) 4. sa imi cumpar un E46 5. sa stau o luna la mare |
1.sa termin faculta
2.sa scap de pretena:evil: 3.sa imi termin masina 4.sa termin casa 5.sa fiu user respectat pe forum:oops: |
Quote:
|
ba frate, ce mancati ma de ganditi asa ????
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
P.S. Eu la 19 ani nu visam sa ajung un "user" respectac...visam ceva mai mult si sincer nici nu prea concep notiunea...da'n fine. Acolo bateam cu "copile"...nu mai fiti voi avocati si lasati omu sa moara cu mine de gat daca lam suparat...hai te salut, fiule :)) (fierbe sangele'n tine acu?) |
Quote:
P.S.: Eşti foarte enervant!!!:chainsaw: Cum îţi permiţi sa îmi vorbeşti aşa? Cine te consideri? Nu eşti tatàl meu ca sà mi te adresezi cu "fiule". Impertinentule!!!!!!:evil: P.S.2: Glumeam! (dar ai avut un moment in care m-ai injurat de mamà nu?:lol::D) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning