![]() |
Sigur... :x :x :x Asta daca rezolvi cu cumnatu'... :lol:
|
Hmmmmmm.....am revenit.... :D ...dupa o cam lunga absentza...dar am revenit......in atatea luni de cand e deschis subiectu` asta v-ati tot certat, contrazis, si fiecare a adus argumente si a sustinut mashina care crede ca este mai buna........deci din tot ce s-a discutat pana acu cred ca trebuie sa trag o concluzie..(k deja vad ca ati dat-o-n combinatii :D :wink: :D ).....
|
Cine vorbeste despre calitatea nemteasca a broscutelor le aduc aminte ca Dacia 1100 este 100 % made in france si deci avem de-a face cu calitate frantuzeasca .
Dacia 1100 are 43 de caluti si are rapoartele cutiei de viteze relativ scurte ceea ce confera un demaraj bun in treptele I si II . Optez pentru Dacia 1100 . Pentru mult mai multe detalii intra pe daciaclub.ro / tuning clt si este un ditai topic despre dacia 1100 . |
Cum sa fie facuta mah in Frantza !!!! Poate piesele sunt aduse de acolo... Habar nu am... :wink:
|
eu cred ca mi-as lua o broscuta....ca arata mai bine aranjata decat ar arata o dacie 1100 parerea mea...
|
fratilor.........pana acum mai multi au fost kre au optat pt broscutza dekt pt dacie 1100...
|
2 Attachment(s)
voi ce alegetzi?
|
pune poza mai mare si cu broscutza !!!
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Lasa-i pe altii sa decida :)
si daca nu ai pus tu, le pun eu ;) |
|
2 Attachment(s)
speedy eu zic sa nu o dam in diverse...
|
1100S dacaia aia verde de bucuresti e a ta?......nu este aia care a muscat din stalp la prisma (in vara)? :peace: ...oricum e faina masina
|
Re:
Quote:
|
e frumoasa mashina, s-o stapanesti sanatos.....oki....mai are cineva pareri in legatura cu cele 2 masini?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning