![]() |
Re: Pareri & sfaturi - despre 4tuningRO
Quote:
|
faina eroarea :D
|
si eu care ma gandeam : ia uite ocazie :D
|
scuze... m-am interesat... nu e de la tipar, ci de la paginare greseala...
iertare oricum, e un semn bun, ca e citita revista faptul ca te suna lumea asta, in caz ca mai avea cineva nevoie de semne... ;) |
Ar trebui sa o lipiti mai bine. Am citit-o de 4 ori ca nu m-am putut abtine. Imi place si s-a dezlipit o foaie. :(
|
Eu am grija sa nu o uzez prea mult... chiar ma gandeam sa o pun in folie :D
|
mai...nu vreau sa-mi dau arfe k voi va plangeti k se dezlipesc paginile...dar sincer eu am citit-o de 6-7 ori dar nu am avut probleme cu paginile...se tin bine
|
depinde cum o ti dak tragi de ea o indoi si alea alea sigur ca se rup io am avut grija de revista si ii in stare buna
|
se desprind?
inseamna ca e citita rau... :)) oricum, chiar daca era prob, s-a rez... |
wish list:
postere: mitsu lancer evo 8 toyo supra mk4 nis 350z pisicutza tunata turbina vortech x T68 / T66 / T81 filtru aer H&N 15/45 cilindric vin diesel (glumeam =))) cd / dvd: articole, poze, filme, tuning, races etc. bla bla bla... |
sau macar puneti si voi cate un poster la revista k pana urma o sa avem postere cu ce vrem fiecare ;) deci eu zik k e o idee buna cu posterele...ar fii bine sa faceti un pool...dar cred k toata lumea o sa vrea
|
bagati un calendar in revista..
|
La faza cu posterele...cam cum credeti voi ca ar putea pune posterele?
pentru ca nu are capse la mijoc,ci plastic ca la carti...pentru ca are foarte multe pagini...ganditi-va si voi un pic logic... ma scuzati daca am fost acid dar treaba asta e logica... |
e orlando daca nu te-ai gandit revista daca este bagata in tipla poate fi pus alaturat si posterul, cd-ul, calendarul sau mai stiu eu ce ar dori baietii sa ne ofere asa ca daca se vrea se poate face si asta
|
Quote:
eu as vrea un calendar din ala mic, cat de simplu, negru, cu logo-ul 4Tuning pe fata, si calendarul dp spate scris galben pe negru :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning