![]() |
Re: Ce muzica ascultam in masina?
Jason Mraz...
T-Pain Soulja Boys Lilī Wayne |
Roxxete, Scorpions, Bryam Adams, Black, the Connells, Amy MacDonald...
|
super melodii ..
|
Quote:
AC/DC - Live, Incubus, Coldplay... cat mai multe live dar sa fie MP3uri la 320kbps sau preferabil FLAC sau originale, orice zice lumea, se simte diferenta fata de MP3 si daca nu-i un sistem super SQ. Astea cand ma duc spre examen sau pur shi simplu am chef. In rest, dau sa puta shi subu' din cand in cand cu ceva rapuri de la uncle Sam. |
rap , hip-hop , dubstep etc cam orice inafara de manele...
Recomand "Akon feat T-pain - Froze" :-) |
Rap si Hip-Hop foarte rar cand am chef putin Housecnd sunt singur in masina .Atunci cnd e si nevastamea ascult si manele:evil: dar cu volumul cat mai mic=))))
|
Chris De Burgh - High On Emotion
Jennifer Rush - I Come Undone Genesis - Invisible Touch Midnight Oil - Beds Are Burning Michael Jackson - Who Is It Duran Duran - Come Undone Whitesnake - Here I Go Again Bryan Adams - Summer Of '69 Michael Learns To Rock - Someday Toto - Africa Duran Duran - Ordinary World Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's The Police - Every Breath You Take Chris Rea - Road To Hell Ratt - Round And Round Def Leppard - Photograph Un cd facut azi pentru album :-) |
ying yang twins-whats happening
Roy Jones Jr.-Can't Be Touched pitbull ft. piccalo - dammit man feat piccalo Fabri Fibra-In Italia feat Gianna Nannini Tego Calderon - lo hecho hecho esta Munga - No Fraid A Si cea mai tare piesa ca imi place mie - Alexis y Fido, Castro, Voltio, Tego Calderon, Syko, Hector ''El Father'', Khriz y Angel, Polaco, Arcangel, John Erick, K-Mill, Yaga y Mackie - Combo Korrupto |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning