Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   CLUB 165+ dB (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16254-club-165-db.html)

ReLLaXX 05-06-06 00:02

Re: CLUB 165+ dB

Nu e vorba de rautate si pana la urma toata lumea invata. Asta daca admit prima data ca au ceva de invatat. Cine are ochi sa vada, vede. Cine are minte sa priceapa, pricepe. Din intamplare SPL-metrul nu tine cont de nume, orgoliu, firma sau buget. ;)

Bafta in continuare. Daca nu apare un motiv serios, topicul se poate inchide.

SoundIdentity 05-06-06 08:33

Quote:

Originally Posted by blak
Snadule scuzama dak am fost rau...dar knd a fost vorba de gaju ai zis repede k da putin pt ce scule detine... pana acum nu ai demonstrat multe ....
P.S Ce amplificatoare aveai pe subwoofere?

eu acuma am intrat luni dimineatza si m-ai uimit ce ai scris acol...daca nu iti cereai scuze iti promiteam la o intalnire personala un interviu...infine te-ai scos.....in prima faza acele difuzoare nu erau plutoniumurile de 10.000 rms ci erau nuclearele de 3000 rms....intreaba prima oara sa te azvarli asa .....iar in privintza ground zero de ce este totdeauna pe podium in multe clas?care e explicatia?ca sunt gunoaie cum vrei tu sa le zici?ba frate daca voi din gaju cu 4 spl de 1000 cu doua super amplifuri audison vrx nu scoateti nici 145 si din spl vreti sa o transformati in sq aia e o rusine ...nu te abera pe aici ca rusine asa si rusine asa ...eu nu am vrut perete cum faci tu toata lumea are un stil aparte in constructia masini..de ex golful in care am cele 3 nucleare este un pic tuningata fibra picturi deci un pic de design care necesita multe corectari dupa finalizarea masini....nu e un sicriu pe 4 roti cu un perete basi pusi poster pe el si hop cel mai tare din parcare.....intradevar o masina db drag tre sacrificata in stilul acela dar eu am vrut alt stil si sincer nu ma plang de acest rezultat difurile mele nu au nici macar rodaj de 1 ora inainte de db drag...mai vorbim despre golfulet si rezultatele lui oricum clasa monster nu era ptr mine dar acolo am putut fi doar clasificat ptr mici greseli ce le aveam...infine oricum vreau sa ma duc la clase mai mici....vad ca esti deja cu nasu pe sus 150 naspa?ba baiete iao mai moale cu cuvintele si vina aicea cu cei 155 si demonstreaza...hai pa

SoundIdentity 05-06-06 08:39

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Nu e vorba de rautate si pana la urma toata lumea invata. Asta daca admit prima data ca au ceva de invatat. Cine are ochi sa vada, vede. Cine are minte sa priceapa, pricepe. Din intamplare SPL-metrul nu tine cont de nume, orgoliu, firma sau buget. ;)

Bafta in continuare. Daca nu apare un motiv serios, topicul se poate inchide.

ba io nu rezist sa ma las la nici o provocare!!!!!!!!!!!!!!spl metru nu tine cont doar utilizatori lor!!!!!!!!!!!!!!!nu ma provoca ca nu vreau sa supar pe nimeni dar asta e realitatea si nu vreau sa ma explicesc ca si asa nu recunoasteti voi trupa voastra!!!!

ReLLaXX 05-06-06 10:45

Sandu....cred ca te-am felicitat pentru rezultat. Asta ar fi una. Doi la mana, referitor la aparatura de masura, poti afla destul de usor cat de imposibil este sa influentezi rezultatele masuratorii. Ca un contra-argument ar fi o solutie sa cumparati un Termlab pentru Oradea si sa confruntati fiecare rezultatele. Dar e mai usor sa "se supere" lumea de fiecare data. AX-ul lui Ionut a dat 160 afara si da 160 in tara, masurat pe acelasi tip de aparat. E singurul punct de referinta pe care il avem pana acum, dar nici acesta necesar.

Din punctul meu de vedere toti cei implicati in acest fenomen imi sunt prieteni, mai mult sau mai putin, dupa voia lor. Nu ma simt implicat in vreo trupa. Ieri am stat mai mult de vorba cu tine decat am stat cu altii...si nu simt cum ca as fi facut parte din trupa ta. :) Poate daca imi dadeai un tricou cu JBL. :lol:

Restu auzim telefonic. Cat despre interventia lui blak, cred ca se referea mai mult la Zozo. Imi aduc CLAR aminte ca tu ai zis "peste 150 db", lucru care s-a intamplat. Asadar, ti-ai atins scopul.

bad_boy2k 05-06-06 14:18

felicitari si de aici sandu... eram sigur ca scoti peste 150 (ti-am si zis la atelier cand am venit si imi vb despre masina). 151 nu e de aici de acolo pentru un sistem neterminat.
pacat de zozo, insa, care promitea mult, dar, asta e. frumos lucrata oricum.
numai bine!

blak 05-06-06 14:37

Knd vrei pot sa iti demonstrez k da 155db... nucleare ce conteaza se compara? nu conteaza stilul ...erai la monster...clasa superiora... deci tu alegi...design nu ma intereseaza e db drag...nu sunt cu nasu pe sus..dar am fost intepat... k sunt ofticat knd ziceati de jack hammer....
Tu gandestete k eu imi fac cu un prieten toata masina... si am lucrat la ea 3 zile... tu ai lucrat 2 luni... eu nu am firma... tu ai ...deci automat ar trebui sa fie mai multe cunostiinte.... buget mult mai mare ca mine dupa ce se observa....
P.S nu conteaza dak am dat cu wall sau nu... am dat peste 150db din niste dif care nu se compara cu GZ.... care este mult peste Hertz...sa fim seriosi...
Nu am nimik cu tine...dar mi-am spus punctul de vedere :)...
Am demonstrat knd am vrut sa dau peste 150db si am dat... 155db de decibeli pe pariu ... aceleasi scule ;).... sau modificat niste mici configuratii...
Eu k sa zic nu sunt inclus in trupa.... eu am intrat in loud team dupa concursul de la prisma... in rest am fost singur la toate aparitiile cu tico...

blak 05-06-06 15:07

Eu nu am nici o treaba cu proiectul intitulat gaju....
Sa ma repet 18" se compara cu 12" de pe gaju ? dak e sa facem asa o mica diferentza
1 dif de 18"=2 x15"
1 dif de 15"=2x12"
Deci 4 difuzoare de 12" ar face cat unul de 18" .... comparam Hertz care nu este pt SPL... ai lucrat pe HXS300D? sa vezi ca nu prea se scoate dintr-un difuzor mai mult de 138 db... cu incinta mareeee rau,.... acordata tot ce vrei tu....
Ink ceva Hertz HXS300D are DOAR 900W RMS
Prin adaugarea unui difuzor teoretic ai castiga 3 db e adevarat?
Deci c-am acelas ***... tot cat gaju ti-ar iesi calculul teoretic...asa k nu poti vb de gaj...esti in aceeasi situatie...
Nu cred k are sens sa vorbim de Ground Zero k e pe podium... K sunt firme gen D.D , Atomic Apx.... care nu cred k au ce discuta cu Ground Zero...

In legatura cu design....Unde e ? k vad k acele amplificatoare..sunt aruncate prin masina .... asa k nu putem vb de design...

TreK 05-06-06 16:06

La cat a fost acordata incinta aia in Fiat ? Nu stiu exact la cat, dar undeva la peste 200hz :D Daca dadea acolo sigur facea treaba, pacat ca la dbDrag ii pana la 80hz...asta e. Munca si cheltuiala degeaba :)

Ground Zero 05-06-06 19:59

Quote:

Sandu pt 3 Plutonium de 18" ma asteptam sa sari mult pragul de 150.4db.... f putin ...f f putin...tico acum al meu debiteaza 155db cu 2 Hertz HXS380 D(in momentul de fatza dupa o mica modificare.... si 4000W RMS pe difuzoare)....
Avand in vedere folosirea firmei GZ .... si difuzoare care suporta 5000W RMS continuu ....si amplificatoare nu mai vorbim.... destul de rusinos rezultatul... greselile la proiectarea sistemului audio... chiar dak nu am fost acolo le-am observat.... Marimea la difuzor de 18" automat produce mai mare presiune fatza de unu de 15" ...
Pentru sculele care au fost folosite 160db nu discutam sub...
Bafta data viitoare...

Blak,
Iar le incurci...
In sistem sunt 3 Nuclear-e de 18!
Rezultatul a fost unul extraordinar de bun, avand in vedere ca am folosit numai ~3000W din cei peste 10.000disponibili... inca mai avem de instalat 2 alternatoare de 150A!

Nu pot sa nu observ ironia si bataia de joc din raspunsul tau, dar hai sa te lamuresc putin...

1.Sistemul este in rodaj, difuzoarele aveau mai putin de 1 ora de functionare... sistemul ne fiind inca reglat decat dupa ureche... sa ma exprim asa...
2.M-am opus la introducerea masini la dB drag, dar am facut voia lui Sandu pana la urma...
3.Din moment ce nu am avut competitori la acest eveniment care sa se apropie de noi, nu avea sens sa fortam sistemul. Am invatat asta de la competitori de mare calibru "de afara"... in discutiile purtate cu ei in cateva randuri la dB Drag Racing Sinsheim 2004, 2005, 2006.
4.Aceasta este o masina de show, nu un WALL de dB Drag!
Greseli la realizarea sistemului te asigur eu ca nu sunt! Ceeace ce ai vazut tu - nu stiu unde si ce ai vazut, dar nu ai vazut mai nimic... si mai putin se pare ca ai inteles ceva din ce ai vazut...
In primul rand, in calitate de International EMMA Head Judge, nu imi permit sa risc, acceptand compromisuri.
Intotdeauna vreau sa dau exemple pozitive altora, nicidecum sa ii duc in eroare...
Acest sistem se doreste a fi definitivat in maxim 3 saptamani.
A fost conceput ca un sistem de show. Sistemul este proiectat sa mearga in putere mare timp indelungat (6-8ore)... :-) nu doar cateva secunde...
Nu este o masina de dB Drag, nu este o masina de SQ.
Este masina demo Ground Zero - dealer Oradea!

dB_Flex 05-06-06 20:13

de zozo cred ca toti asteptam mai mult , parca nu a fost constient ce inseamna 165 de dB , mai lipseste doar vreo 20 - 21 de dB pina depaste limita de 165 :D , si mai tre sa monteze vreo 50-60 de MNC BOMBuri in fiat , dar oare o sa suporte masina greutatea ? :) chiar daca suporta , oare o sa depaseasca macar 150 ? :) sper sa vedem in curand .....

Ground Zero 05-06-06 20:18

Quote:

... tot cat gaju ti-ar iesi calculul teoretic...asa k nu poti vb de gaj...esti in aceeasi situatie...
Nu cred k are sens sa vorbim de Ground Zero k e pe podium... K sunt firme gen D.D , Atomic Apx.... care nu cred k au ce discuta cu Ground Zero...

In legatura cu design....Unde e ? k vad k acele amplificatoare..sunt aruncate prin masina .... asa k nu putem vb de design...

Mai baiatule, la cei 18 ani m-as astepta de la tine la mai mult respect atunci cand dialoghezi pe un site public cu persoane mult mai in varstaca tine...
1. in ceata in care te afli, faci afirmatii nefondate...
Pe masina lui Sandu exista doua actibilde destul de mari pe care UNDER CONSTRUCTION... deci, sistemul este in lucru... in taza de finisare sub 30%...
2. GZ este pe podium in Romania si in alte tari datorita rezultatelor obtinute!
3. Ground Zero a surclasat si ECHIPE care foloseau sisteme D.D., Atomic... etc, in alte tari, deoarece fiind pe primele locuri inseamna ca ceilalti erau pe locurile 3-4-5-11-19... intelegi ideea?
Chiar vrei sa iti postez imagini si clasamente din Germania din competitii dB Drag Racing...?

Referitor la design... daca ai sti cum s-a realizat prinderea provizorie a acelor amplificatoare... iti garantez ca te-ai inrosi de rusine avand in vedere la afirmatia pe care ai facut-o referitor la prinderea lor... ;-)... acest proiect va fi expus pe un alt forum, cu detalii de la prima ora de lucru si pana la final...

Imi pare rau, dar timpul meu nu imi permite sacrifici pentru a te lamuri pe tine...

DR.ZOZO 05-06-06 20:21

ba baieti de ce sinteti rai,masina sigur scoate aprox 150 acuma dar nu am masurat cu usile deschise,la cat mea aveam voie sa fac orce dar nu nea permis vremea sa mai fac odata masuratori,si nu tre sa mai bag 20 de bomburi doar tre sa le shimb cu THE ROCK,SI ATUNCI MAI VORBIM,
si inca ceva eu am bubuit muzica cam 30 min,sa fac putin show,si la masuratori mam dus cu 10,7 volti,mai ganditiva putin vreo 1000 de wati minus,
asta e data viitoare poate e mai bine.
felicitari sandule ptr locul 1
dar f slab ptr ce ai in masina,tutrebuia sa scoti minim 162=164.
150 face MNC ul :)

Ciky 05-06-06 20:26

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
ba baieti de ce sinteti rai,masina sigur scoate aprox 150 acuma dar nu am masurat cu usile deschise,la cat mea aveam voie sa fac orce dar nu nea permis vremea sa mai fac odata masuratori,si nu tre sa mai bag 20 de bomburi doar tre sa le shimb cu THE ROCK,SI ATUNCI MAI VORBIM,
si inca ceva eu am bubuit muzica cam 30 min,sa fac putin show,si la masuratori mam dus cu 10,7 volti,mai ganditiva putin vreo 1000 de wati minus,
asta e data viitoare poate e mai bine.
felicitari sandule ptr locul 1
dar f slab ptr ce ai in masina,tutrebuia sa scoti minim 162=164.
150 face MNC ul :)

mnc ul nu face niciodata 150,poate vreo 10 bucatzi!:):):):):):):)

dB_Flex 05-06-06 20:31

Quote:

Originally Posted by Ciky
mnc ul nu face niciodata 150,poate vreo 10 bucatzi!:):):):):):):)

nu fi rau , daca cu 8 a scos 144,3 dB cu 10 poate scoate 145 :) :) :)

ReLLaXX 05-06-06 20:51

Blak... Cred ca de data asta te-ai grabit sa faci afirmatii. Ti-am mai spus cu alte ocazii ca sigur e ce vezi cu ochii tai, la fel ca si rezultatul de pe Termlab. Inteleg ca in trecut ai avut parte de replici amare la adresa muncii tale. Dar in ceea ce-l priveste pe Sandu, lucrurile stau putin altfel fata de ceea ce se vede din poze. Ugod a dat 149+ cu Golf-ul de TM, avand un singur Plutonium de 18. Putin pentru ce era in masina, dar ca idee, se poate. GAJ-ul, ca si masina lui Sandu, sunt masini de show inainte de toate. Corect ar fi ca fiecare sa discute analitic despre ceea ce are in garaj, pana in momentul in care proiectele sunt finale. Si daca e sa vorbim de "dueluri", hai sa le lasam pentru momentul masuratorilor. Cu siguranta e mai sanatos asa.

Blak... fiecare isi are meritul pentru munca depusa. Asta te include si pe tine. Si ca in alte dati, orice demonstratie se face cu o diploma sau o cupa in mana. E mai simplu asa.

Cat despre masina cu M.N.C, daca difuzoarele erau montate conventional intra in clasa Super Street 5+ unde nu mai existau masini concurente. 145 db e rezultat de Street A in Romania. Adica rezultat de 1 x 12 (2 x 10 sau 3 x 8 )toli in portbagaj. Asta spune tot. Pe Fiat-ul ala sunt foarte multe de facut pana la performanta. Trebuie apreciat efortul si de data asta. Nimeni nu se naste invatat. ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning