Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   E65 - Meu (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/161714-e65-meu.html)

gelu_r 24-01-10 21:26

Re: E65 - Meu

Quote:

Originally Posted by Madalin_e36 (Post 3010908)
fata de jantele care le-a gasit el...nici nu se compara astea.. parerea mea

Klar mult mai tari alea originale de bmw individual pe 20 decat alea davinci , si eu vroiam sa iti spun de ele.

Cat despre alea davinci , sunt frumoase dar nu stiu cat de bune or sa fie , 2 la mana , ce J au? jantele aflermarket pe 20 22 , au J mic si implicit cauciucurile care le pui pe ele sunt maxim 275 , iar 275 la seria 7 cu jante pe 20 se vede URAT :D

ionutBMW 25-01-10 09:05

in primul rad 1450 vine setul complet de jante cu cauciucuri ,normal pretul era exprimat in dolari si era undeva la 2100 de dolari dar am facut calculul si am iesit undeva la 1450 +400 transportul.cu tot cu cauciucuri.SUPER OFERTA NU?

ionutBMW 25-01-10 09:08

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 3011258)
Klar mult mai tari alea originale de bmw individual pe 20 decat alea davinci , si eu vroiam sa iti spun de ele.

Cat despre alea davinci , sunt frumoase dar nu stiu cat de bune or sa fie , 2 la mana , ce J au? jantele aflermarket pe 20 22 , au J mic si implicit cauciucurile care le pui pe ele sunt maxim 275 , iar 275 la seria 7 cu jante pe 20 se vede URAT :D

sincer mai mare de 275 nu vreau sa pun pentru ca am mai spus si repet nu ne perimitem inca luxul pentru jante mai mari de 20 .eu cu masina tranzitez foarte mult tara si la drumurile ce le avem nu cred ca imi surade sa pun jante mai mari.foarte important nu sunt replica sau ceva de genu jantele.

ionutBMW 25-01-10 09:14

astazi imi pune navigatia noua o sa pun poze dupa ce vin de la bmw.am lasat masina la ei si astept pe la 4 sa ma sune.ar fi interesant sa imi spuna care stie unde pot gasi ultimu soft de navi cu harta romaniei completa pe 2010 daca se poate.multumesc mult

quze 25-01-10 09:22

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 3011258)

Inca o perla, da la cate ai adunat ce mai conteaza. Jantele de pe individual au latimea 10 (nu, "j" nu exprima latimea ci curbura jantei ca sa mai inveti si tu ceva) iar jantele d'avinci de care vorbesti pe 20" se gasesc tot cu latime de 10.

ionutBMW 25-01-10 09:30

2 Attachment(s)
date despre janta si poza cum va sta pe masina sa vedem poate schimba parerea colegul la cum va arata pe masina setul.bineinteles in poza masina are jante pe 22 "un vis pentru mine si un cosmar pentru drumurile care le avem prin timisoara"

ionutBMW 25-01-10 15:12

3 Attachment(s)
mare fericire mare si mare suparare .am fost la bmw mi-au montat navigatia dar nu o pot folosi pana vineri cand m-au programat sa-mi rescrie softu masini si sa-mi puna ultima versiune.am intrebat daca o sa-mi influenteze negativ chestia asta si au spus ca nu.fac ei tot posibilu sa fie bine au spus.oare trbuie sa resofteze masina ca sa mearga navigatia?care stie sa-mi raspunda pls

ionutBMW 25-01-10 15:21

7 Attachment(s)
si m-am lamurit de o chestie si anume angel eyes de proasta calitate.le-am luat de la o firma din timisoara care nu o sa-i dau nume deoarece e prima oara cand am luat de la ei ceva si a fost de proasta calitate in rest toate produsele lor m-au supermultumit.astazi de dimineata mi s-a ars un angel si am hotarat pana iau ceva de calitate sa le schimb pe original.

ca sa vedeti cata munca de chinez batran trebe ca sa schimbi doua becuri.pfuaii cam 1 ora jumate de lucru ...

ionutBMW 25-01-10 15:22

4 Attachment(s)
SI REZULTATUL

Madalin_e36 25-01-10 15:42

parerea mea este sa ramai la jantele alea davinci....
o sa dea mult mai bine pe masina...:D:D

ionutBMW 25-01-10 16:17

1 Attachment(s)
cam la ce pret ar ajunge luminile de sub masina si unde pot sa le gasesc ,si daca is greu de montat.va rog care aveti cunostinta raspundeti-mi.multumesc mult

ionutBMW 25-01-10 19:37

1 Attachment(s)
dati-va cu parerea cum ar arata.pe alb is lamurit dar pe rosu? angel eysurile la ele ma refeream

Alex_pitesti 25-01-10 21:29

felicitari pt masina!imi place foarte mult modelu asta de seria 7!are ceva al lui..nu stiu e deosebit!am vazut ca ai tot ce vrei pe ea..frumos!si tot farmecu' e ca este mare!arata asa de bine,si mie imi plac masinile mari gen limuzine!am vazut ca unele persoane zic ca ar trb alceva la varsta asta,dar fiecare cu gusturile lui!oricum sa ai parte alaturi de masina numai de lucruri placute!

ionutBMW 25-01-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 3015104)
felicitari pt masina!imi place foarte mult modelu asta de seria 7!are ceva al lui..nu stiu e deosebit!am vazut ca ai tot ce vrei pe ea..frumos!si tot farmecu' e ca este mare!arata asa de bine,si mie imi plac masinile mari gen limuzine!am vazut ca unele persoane zic ca ar trb alceva la varsta asta,dar fiecare cu gusturile lui!oricum sa ai parte alaturi de masina numai de lucruri placute!

multumesc mult pentru aprecieri

gelu_r 25-01-10 21:53

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3012321)
Inca o perla, da la cate ai adunat ce mai conteaza. Jantele de pe individual au latimea 10 (nu, "j" nu exprima latimea ci curbura jantei ca sa mai inveti si tu ceva) iar jantele d'avinci de care vorbesti pe 20" se gasesc tot cu latime de 10.

Bai baiatule daca m as pune la mintea celor ca tine cred ca as injura zilnic pe aici , dar sunt mai destept ca tine si nu ma enervez.
Stai cu ochii pe mine ca pe butelie sa vezi ce posturi mai fac , cred ca tu m-ai parat asta vara la admin sa imi iau bann 8 zile :))

Ia vezi pe aici cine zice LATIME DE 10 ? nimeni , toti zic 10j , pentru ca sunt vorbe de forum , e ca si cand eu as spune am gume pe 18 si tu vii si sari cu gura ca defapt am anvelope pe 18.

PS: ai avut si tu ursu lu NFS 2 luni si esti cunoscator este ???

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning