![]() |
Re: Bacalaureat 2010
La engleza nu se mai da nota :P se da calificativ si cu ala cica intri in continuare la scris la alea 3 probe , sportu nici vorba sa se mai dea din pacate :( .
Media se face dintre rom,mate,(o materie) trebuie sa iasa 6 per total din cate stiu eu si am intales si la fiecare tre sa iei peste 5 |
Bac-ul e o mare prostie. :) Sa vedem acum ce rezultate aduce acest nou sistem. Suntem un fel de....cobai in invatamant. Succes tuturor!
|
+1 "norocos" pentru bacul de anul asta ..
|
+1... mă bag şi eu!... :lol:
|
+1
Vad ca suntem destui cu M1. Sa vezi ce o sa ne sugeram cu M1 :) Cat despre orale stati relax ca daca esti prezent esti admis. La prezenta se da cel mai mic calificativ. Cat despre copiat nu stiu pe unde ne scoatem camasa deoarece nu au fost publicate subiecte anul acesta si din cate cred eu nu vor fi cele de anul trecut. Deci am supto :) |
cobai cobai si iar cobai...din pacate si eu sunt anu asta cobai :(
mate m1, romana, si fizica , profil mate-info :-< |
Quote:
Doamne ajuta :-P ps:Mitza la fizica ma :rolleyes2? |
voi va pregatiti cu ceva pentru oralul la romana ?
|
inca un elev silitor care da bacu :)))
ps:eu ma duc la oral si le zic amintiri de pe 4tuning si cum se dau HAI-u si KNS-u :)) |
@ plictisit Da, bani ptr cafea si ce o mai trebui :)) Am auzit ca trebuie sa fii doar prezent sa il iei .App plictisit cred ca suntem colegi de liceu :)
|
Quote:
Ma prezint si eu si ii spun ultimele povesti care le-am avut cu ciuli :)) =)) muhaha nu`i stres acu la romana am vorbit cu profa si cica nu se pica ca nu ai cum sunt 3 calificative cu care ori din care treci, dar ca au alt intales pentru ce mama drequ nu stiu :| cel putin ma intereseaza ala la info sa fie cat mai bun chiar si engleza ca doar nu se stie dar pentru ce nu stiu :| inafara sa intram la scris. Din cate am vazut si pe site nu ai cum sa pici la oral doar daca cumva te impiedici sau aluneci. Mate M2 (dar si asa nu stiu cum va fi din pacate ),romana si bio :twisted: |
Quote:
Ma prezint si eu si ii spun ultimele povesti care le-am avut cu ciuli :)) =)) muhaha nu`i stres acu la romana am vorbit cu profa si cica nu se pica ca nu ai cum sunt 3 calificative cu care ori din care treci, dar ca au alt intales pentru ce mama drequ nu stiu :| cel putin ma intereseaza ala la info sa fie cat mai bun chiar si engleza ca doar nu se stie dar pentru ce nu stiu :| inafara sa intram la scris. Din cate am vazut si pe site nu ai cum sa pici la oral doar daca cumva te impiedici sau aluneci. Mate M2 (dar si asa nu stiu cum va fi din pacate ),romana si bio :twisted: |
ce ziceti imbracamintea conteaza? sa zicem intre costum si blugi ce ati alege?
|
Costum pentru o zi nu mori :lol:
Proba la romana cica dureaza 15 minute. |
@ skoda boy, daca esti in pttr inseamna ca suntem
@ andreyutzu eu nu am purtat costum in viata mea si nu cred ca o sa incep acum .. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning