![]() |
Re: E36 - 318i DNY
5 Attachment(s)
Azi s a schimbat si furtunul de la debimetru . De cand am luat masina era dat cu scoci , fostul propietar a zis ca era putin ciupit si a bagat 2 role de scoci in el . Ei bine nu era putin cipit ci mult rupt ( am atasat poze ) . Tot astazi am ajuns la 181000 km :D
|
Quote:
Cred ca ai schimbat si pompa de apa daca tot ai ajuns la distributie . Felicitari Daniel_Toa , chiar ti la masina ta ! |
Aveam o pompa de apa noua la mine, dar nu am schimbat o ca era deja schimbata de curand , cred ca fostul propietar a schimbat o . Tin mult la masina asta :D . Maine se vor schimba iar bucse , capete de bara etc . Sper ca maine sa pun restul de poze aici ( sunt cam 30 la numar ) . Cureaua era praf , imi pare rau ca nu am pastrat o sa ii fac poze ,
|
si care sunt sansele sa fi schimbat doar pompa de apa si nu si distributia ? eu zic sa nu faci carpeala si daca tot ai pompa schimb`o si pe aia...un ban in plus dar scapi de o grija...cel putin eu imi fac griji
|
Era noua nouta pompa banuiesc ca ce l de la bucuresti a schimbat o , sau tu ai schimbat o ? Iar pompa am dus o inapoi cu bujiile si mi am luat banii inapoi pe ele .
|
eu nu am umblat....ai grija cu aia..daca te zgarcesti la 30 lei in plus........
|
Tocmai ce m`a sunat Daniel_Toa ca i`au furat bara din fata cu tot cu numar, bandouri, proiectoare :( naspa rau....pune`ti alarma
|
Am gasit bara la un baiat cu 150 de lei , proiectoare cu 70 . Ma duc mai pe seara sa le vad .
|
9 Attachment(s)
Poze noi cu masina
|
Nu vrei un Motor in mintile lui se poate proba e pe masina mea de zi cu zi 2000 i 24 valve vanos cu toate necesare pt montarea pe masina ta cutie manuala instalatie electrica tot 550 Eu negociabil?
B 82 CCS |
Nu ma intereseaza :)
|
Intre timp la masina s-au mai schimbat :
- bucse bascula st + dr pe fata - capat de bara st + dr pe fata - bieleta antiruliu st + dr fata - bieleta directie st - ulei in grup |
Si azi s-a facut unghiul de fuga :D
|
cat consuma 318 tau !ma refer la un condus in limita bunului simt sau poti spune cat iti ia daca mergi si f sport?
|
Frumos pisoi ! ma mira faptul ca in 2 luni ai facut doar 1000km cu ea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning