Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea DACIA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/161169-masina-mea-dacia.html)

B-99-SAA 23-06-10 13:37

Re: Masina mea DACIA

Frumoasa si ingrijita masina. As fi zis si eu parerea mea dar au zis colegii mai sus. Capota fa-o toata ca sa nu te mai chinui cu vopsea, asa are si legatura cu pleoapele negre. In rest, mai taie si tu din arcurile alea (nu costa nimic daca le faci tu acasa), si pune-i niste jante pe 15 sau 16, vezi ca sunt destui care vand asa ceva. Spor la treaba, asteptam sa vedem ce iese :twisted:

B.B.Y 24-06-10 10:14

ms mult pentru indrumari...urati-mi bafta la bac si usor usor le rezolvam pe toate...bafta si sa ne auzim cu bine.

B.B.Y 01-11-10 12:34

10 Attachment(s)
va salut pe toti,revin cu ceva poze

adi.schumi_tm 02-11-10 13:53

Quote:

Originally Posted by B.B.Y (Post 3775107)
va salut pe toti,revin cu ceva poze

Pt. gusturile mele e putin cam mult negru dar daca tie iti place e ok.Ce planuri mai ai cu masina?

valitataye 02-11-10 14:36

sper sa nu o iei in nume de rau dar o dai in kicht cu becurile rosii de la aparatorile de noroi:rolleyes2

B.B.Y 02-11-10 22:23

adi,momentat sa trecem de iarna si om mai vedea,niste huse, o cheie briceag,iar in vara as vrea sa ii trag un clean look.manere spate acoperite,spatiul de la nr de inmatriculare spate acoperit,bandourile de pe portiere eliminate si o revopsire automat.bafta

dog99 02-11-10 22:37

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3778371)
Pt. gusturile mele e putin cam mult negru dar daca tie iti place e ok.Ce planuri mai ai cu masina?

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3778511)
sper sa nu o iei in nume de rau dar o dai in kicht cu becurile rosii de la aparatorile de noroi:rolleyes2

amandoua posturi sustinute si de mine.

tataru24 11-11-10 16:34

lasa varu cu timpul le faci pe toate...abia ast sa ne apukm de cele propuse......bafta si ai grija de tn....

Dadutu 04-12-10 20:39

Pe total e superba masina...insa am cateva reprosuri: scapa de aparatorile de noroi ca sunt foarte naspa,cu toate ca au un rol important,scapa de gloantele alea lipite pe caroserie,si nu in ultimul rand scapa de autocolantul de pe capota,sau pune unu-l facut ca la carte. in rest ar mai trebui coborata de spate(ideal ar fi sa schimbi arcurile cu unele de Renault 17 parca),si cam atat.Multi kilometrii cu ea iti urez.:-P

Sonny™ 05-12-10 15:17

se vede ca vrei sa faci ceva, dar nu asa colantul pe capota nu isi are rostul, ai si gloante si aparatori de noroi cu bec, si autocolant pe far....sunt mult prea multe chestii care arata ca nuca in perete la masina ta...sper sa nu te superi;)

D-FENS 05-12-10 15:27

E prima data cand vad bec la aparatori de noroi...:shock: Dupa parerea mea e prea incarcata cu autocolant,pe faruri,capota...Pe capota da impresia ca nu a ajuns autocolant-ul.Mai bine deloc,decat asa.Masina ar arata mai bine fara acest autocolant negru care nu face decat sa puna in evidenta stratul de praf,aici vorbesc in general.

B.B.Y 28-03-11 11:01

Autocolantul de pe capota e pus pt ca am lacul sarit din loc in loc.Pana o voi vopsi asa va ramane.Multumesc mult pentru sfaturi.Numai bine si multi kilometri tuturor.;)

valitataye 05-04-11 22:34

Mai bine colanteaza toata capota macar sti una si buna

All times are GMT +2. The time now is 04:38.

- Copyright 2026 4Tuning