![]() |
Re: **XENON THUNDER CU BALAST SLIM ***SUPER PRET GARANTIE 24LUNI ..POZE
8 Attachment(s)
Inca un client fericit,Audi A4 2001,XENON THUNDER H7 6000K 35W SCURTA+LUNGA BALAST SLIM.Recomand cu placere,super de treaba Teo si profesionist ;) ia xenonul cat e cald neamule :tenisclap. poze
|
Quote:
montajul este inclus...numai bine |
5 Attachment(s)
Quote:
xenon h7 6000k faza scurta+lunga balsturi slim cu anulator de eroare pe ele 270 x 2 ron montaj inclus ..... nu sa dat bara jos |
6 Attachment(s)
bora bora....:rolleyes2:rolleyes2;) xenon thunder h4(BI) schimbat cel vechi cu un kit thunder
reparat instalatia proiectoarelor din bara ps. multumesk lui ....procesoru:oops: enjoy 0767 350 190 teo xenonthunder_valcea va raspund si va ajut cu cea mai mare placere ... o zi buna |
boss, ti am zis sa ma chemi si pe mine cand mai montezi xenoane. next time, astept telefonu tau :D
|
Quote:
|
Ce sa zic, foarte tare la Valcea, domnul a lucrat cu aceiasi grija cu care ma asteptam ca un pasionat sa lucreze la masina lui.Nu a facut nici o diferenta, ca e client sau masina lui.Am ramas impresionat.:oops:
Sa nu mai zic ca s-a stat afterhours in frig pentru noi.:rolleyes2 Chiar recomand dar fa si tu un topic la bazar ceva, ca e pacat sa stai "ascuns" aici pe sectiunea de Valcea.:idea: |
Quote:
upp si pt xenoanee slim super pret ;);)cine stie stie |
mie cand imi dai o friptura ca ti-am pus parasolaru ?:))):lol:
|
Quote:
cica mai la primavara cand da caldura :P |
Quote:
Valcea..Vant? xenonu slim rezista, Curtea de arges... Ger, Zapada? xenonu slim rezista, Pitesti autostrada.. Viteza.. xenonu slim rezista... De a latu' pe strazi xenonul rezista!! Si nu in ultimu rand, ziua pe soare la fitza... xenonu slim rezista :dance: |
4 Attachment(s)
Quote:
COAFURA REZISTA;););)all my love for youu:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 UP PT XENON THUNDER SLIMM BMW E46 XENON FAZA SCURTA ULTRA SLIM 300RON MONTAJ INCLUS H7,6000K |
6 Attachment(s)
XENON THUNDER SLIM H1 6000K MONTAJ INCLUS 300RON
JAGUAR HABAR NU AM CE MODEL:cry::cry::lol: CLIENT XENONAT..ENJOY PT ORICE INTREBARE SI NELAMURIRE VA STAU LA DISPOZITIE CU CEA MAI MARE PLACERE ..SI VA AJUT CU TOT CE POT....;););) 0767 350 190 TEO ID xenonthunder_valcea |
Quote:
cand or iesi bulele alea multe care zici u ca ies si nu mai ies:twisted::twisted: |
2 Attachment(s)
up cu xenonu slim:lol::lol: o sa revin cu poze cum am zis cu noua locatie ..
xenon thunder balst slim o singura faza 270ron montaj inclus 24luni garantie 2 faze h4bi 370ron montaj inclus |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning