![]() |
Re: Explorer Twister Evo III
[QUOTE=Felix_Arad] Farul tau se potiveste pe gilera runner?
Am mai cäuta si farul de pe Gilera Runner se potriveste pe al meu Twister cät si pe toate modelele CPI Hussar asa cä le poti muta de la un model la altul . Pe un forum citisem ceva de cabluri cä ar fi ceva scurte dar se referea si la faptul cä-si montase un far cum sunt cele postate mai sus, dar nu cred cä ar fi o problemä cablurile . Toate bune !!;)8) |
[QUOTE=AlexXx-4ti;2971675]
Quote:
alexx alarma asta a ta este cu mufa sau cu fire?? vezi ca pe undeva prin fatza e posibil sa ai mufa pt alarma daca o ai este barosan ca doar cuplezi alarma si gata...sa nu te mai omori sa tragi firele...!!! eu de ex: la leonardo am mufa aia decat imi iau alarma si o pun pe scuter! |
Salut mersi de sfat :!:dar la alarma asta nu are mufa aia finalä pentru asta ar trebui sä ai cablurile gata trase si adunate intro singurä mufä acum nu stiu ce mä asteaptä la moped incä nu l-am deschis in fatä.
Dacä ar fi asa simplu de montat si demontat nu väd la ce ai mai avea nevoie de alarmä ,cät timp iti trebuie sä ajungi la mufa aia pe care o ai pentru alarmä cam atät timp ti-ar mai da si alarma semnal cä odatä ce ai mufa in mänä ai dezactivato complet. Ai ceva acolo pe mufa aia cä ar fi pentru alarmä ,am gäsit si eu o mufä pentru multe contacte dar intrau 2 cabluri si ieseau 2 celelalte erau goale. Nu pot spune nimic sä desfac si fata sä väd ce gäsesc . . Toate bune ;)8) |
2 Attachment(s)
In sfärsit au ajuns sper ca dupä lucru sä reusesc sä mai fac ceva.
Attachment 1264134Attachment 1264135 Am pus si o brichetä pe längä Boost Bottle sä vä puteti da seama cät de mare este cä si eu mä asteptam sä fie mai mare si mä gändeam pe unde loi pune ,dar problema sa rezolvat ;)8) |
SUnt mijto piesele,cat ai dat de curiozitate pe Peda si pe Air Scoop?:X:>
|
2 Attachment(s)
[porsheGTS]SUnt mijto piesele,cat ai dat de curiozitate pe Peda si pe Air Scoop?
Attachment 1264714 -montaj Boost Bottle Attachment 1264717 |
Re: [My Scoot] Explorer Twister Evo III
2 Attachment(s)
Salut 8) -pentru moment mi-am bätut capul cu nr.pe lateral nu am vrut sä-l montez asa cä am optat tot varianta clasicä dar sub o altä formä sper sä mai reusesc sä mai fac ceva azi .
Stopul de spate a suferit o usoarä modificäre datoritä nr.el va fi montat in locul ochiului de pisicä . Attachment 1277414Attachment 1277413 |
Frumos scuteru chiar daca e chinezesc ... in primul topic ai scris ca are 3.95 cp si nu sti ucati kw dar pe site-ul producatorului scrie ca are 2,5kW / 3,4 PS ... in fine
bft la tuning |
Salut ! da am väzut si eu asta este gresit pe seit sunt trecuti
2,5 kw x 1,36 =3,4 cp dar in actele scooterului sunt 2,9 kw x 1,36= 3,9 cp;) de ce 3,95 pentru cä 2,9 Kw x 1,363636363636364=3,954545454545454 Ce pot spune cä deabia am 19km nici nu sia fäcut bine rodajul la drept se duce usor la 50-55 sä väd dupä 100km dar mai intäi sä termin cu ce am inceput ca sä pot säi dau din nou pe gät benzinä.....toate bune;)8) |
imi place cum ai facut suportul pentru numar...asteptam poze cu el montat:D
spor la tuning |
pff daca iai dat deja 55 poti sai zici adio rodaj . Normal ca el merge si cand e in rodaj 80 90 cat ia ... dar tu nu trb sa i dai :|
|
Adevarat ce zici,rodajul din cate stiu eu se face asa:
Prima suta de km..max 30km/h De la 300km--40km/h De la 600km---50km/h De la 900km---incepi si urci 60.65km/h Dupa aia [i-ati altu:)) ]..glumesc si dupa aia ii dai cat poate |
a da si apropo daca vrei sa te tina setu cat de cat dai jos limitatoarele dupa 1000 de km nu dupa 100
|
Frumos ce ai acolo, imi place. Ajuta acel Boost Bottle la ceva? Consuma tot timpul din el? sau e ca nosul :D numai cand apesi tu pe bumbutz? Si benzina bagi in el? Oricum e foarte frumos scuterul tau, aaa si vad ca stopul de spate e ca de aerox :D. bafta cu el si multi km fara incidente ;)
|
Frate cine ti`a zis tie ca se face rodaju asa??? sti ce inseamna rodaj,,,adika atunci cand iti schimbi setu sau iti iei scuteru nou sa nu il fortezi la o anumita turatie.. adika 50,60 km/h si sa nu tragi pe el cu 2 persoane asta este tot si asta numai 100,200 de km...si o masina noua cand o iei producatoru iti spune sa nu tragi mai tare de 2.500 de rot/min...nu cum ai zis u dupa 100 de km merge cu 30 dupa nu stiu mai pui 10km lol!...problema la scutere este ca atunci cand ii pui un set nou,trebuie lasat in jur de 30 de min sa mearga la relantiu si sa mergi cu el macar pana la jumate rotatilor/min sa isi faca o alta oglinda!!!
Pe La multi am auzit chestia asta cu rodaj ca sa ii faci ca se rup segmenti si bla,bla pai frate daca iti iei segmenti din aia ala 40ron la ce sa te astepti ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning