![]() |
Re: MECI cs - Inscrieri -4Tuning
Pe server-ul asta vom juca : 85.204.29.40:26015
Prima runda va fi normal in cutite , e meci , asa este peste tot de cand s-a inventat ...pistoalele vin automat dupa cutite...si dupa echipa castigatoare are arme ....pff ! |
eu recomand sa jucam doar pe dust2 pt ca e special pt echipe mari :)
|
Quote:
si e nevoie sa jucam minim2 harti prima daca o ia tero si pe a doua ct e nevoie si de a 3-a harta :twisted: off-topic: "nu se face ceva de genu JAPAN team :twisted:" vs restu |
va dau si eu o idee: se paote face un mix, adica 2 dau lama, restu stau spect, si cine castiga de la lama, incepe si alege un jucator, dupaia celalalt si tot asa. Cu parere de rau nu cred ca o sa ajung la meci, fac tot posibilul dar nu promit, poate va mai gasesc dupaia, ca banuiesc ca o sa ajung dupa ora 9 pe acasa. O zi cat mai faina va doresc.
edit: Dragster - acum mi-am dat seama ca ne referim la acelasi lucru, scuze |
Echipele sunt selectate deja :) dar mai astept lume sa vad decat il fac meciul si cati vor sta spec ca rezerve
|
Ti-am zis claudia, eu nu pot diseara, alta data :P
Oricum nu stii sa joci :)) |
Echipele au fost facute , se mai accepta doar doua persoane ca fiind rezerve ;) Deci daca mai vrea cineva sa se inscrie , poate profita ca mai sunt doar doua locuri ;) HF
Echipa 1 : 4TuninG - CLaudia ( cL ) 4TuninG - polon3zzo 4TuninG - Andy 4TuninG - DRAGSTER AUDIOart 4TuninG - Oltcit 4TuninG - FLoRIN Echipa 2 : 4TuninG - ANdrei.r 4TuninG - R3d_d3vil 4TuninG - Boo 4TuninG - dvl 4TuninG - JuST_GiuGiu 4TuninG - RDss La a doua echipa , vorbiti intre voi si va alegeti Clan L ! Va rog toti cei listati la ora 19.40 macsim 20.00 sa fiti prezenti pe server ! ip : 85.204.29.40:26015 |
Bun , s-a mai facut rost de o persoana mai trebuie una pentru echipa nr 2 ...deci la mine adica echipa nr 1 mai adaug :
4TuninG - roL. mai asteptam inca o persoana pentru echipa nr 2 |
Quote:
inca nam inercat dar vedem:twisted: |
Nu am ce sa fac , nu pot sa le zic , nu jucati si stati pe bara ...stai intai sa vedem cati se prezinta pe server ca am avut momente cand aveam echipe si s-a anulat meciu :) ...asa ca inca n-am ajuns la meci ...mai e timp
|
Quote:
daca nu vor fii destui pot ajuta eu cu 3-4 jucatori |
Te-am vazut pe server ...ai vazut ca este full , eh jumatate din server sunt admini sau fosti admini ...daca e de lume am si eu de unde sa aduc :))
|
se pare ca as putea sa joc si eu in seara asta, am loc pe undeva? :) daca nu nu-i problema e vina mea ca am anuntat ca nu pot sa joc, dar sunt racit si nu am mai plecat nicaieri :) astept un semn daca da sa nu intru sa va incurc:
|
Da mai este un loc !
Deci gata , s-au incheiat inscrieriile , serverul este deschis ! Puteti intra pentru antrenamente , la ora 7.40 meciul incepe , HF ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning