![]() |
:D
vmax bate supra !
|
am votat supra deoarece arata mult mai bine. are tractiune spate asa ca drift-urile sunt o nimica toata
|
tractziunea spate este un dezajantaj la start shi in conditzii de aderentza redusa...
da'... pan la urma cred ca tot supra am sa votez... :lol: |
pai da ma tekno da gandeste cat poti sa te distrezi si cat show poti sa faci, asta si iarna si vara:)
|
am votat rs4 !
pentru ca m-ati ofticat ca faceti voi show cu supra ca are tractiune spate...da ia ganditi`va cu rs4 pe zapada ce show-uri faci ...si nu neaparat pe zapada ! ...da mie-mi place cum se dau break-urile de cur iarna ! :wink: oricum supra...e supra ! :wink: da prefer rs4 k sunt dinaia prosti de zic : aa asta cu break-u il fac varza...si are o surprizda de proportii ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
in ultima parte ai dreptate cu faza cu prostii care nu siu ce masina e. dar ce show poti sa faci tu cu tractiune integrala?
|
alexius are dreptate.. pe zapada ies niste cerculetze de invidiat .. uitate la subaru ce cerculetze perfecte face
|
aha shi pe uscat ce face?... :lol:
|
cristi : iarna faci cerculete ...si cam tot ce vrei :lol:
da am o intrebare(probabil prosteasca :oops: ) ... 4x4 sta cuplat tot timpu ? :oops: :oops: |
ma din cate stiu eu da . poate ma insel , nu sunt sigur :oops:
|
Re:
Quote:
pai la cat de puternica e ..probabil poti sa faci si pe uscat cerculete :roll: ...sau daca nu macar un burn ..da aia nu e masina sa-ti bati joc de ea in halu asta...eu unu as prefera cercultele doar pe zapada ! :wink: |
Re:
Quote:
ma gandeam ca se poate decupla 4x4 si ramane doar cu fata sau spate...nush cum are asta...da daca se putea decupla era si mai misto :P |
cel mai bine ar fisa il intrebam pe cata. dar eu imi mentin parerea ca un rs4 nu poate sa dea cerculete pe uscat , pe zapada poate dar pe uscat chiar nu cred. parerea mea :lol:
|
Sunt 99% sigur ca 4x4 e permanent, de fapt chiar 100% :lol:
|
aha deci nu vorbeam prostii :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning