![]() |
da...buna intrebare.
Cat a costat cu aproximatie incinta?(e super marpha) Ce putere are difuzorul?Pret? Ai putere(statie) sa bagi in el? Sa-l stapanesti sanatos,se vede in ultima poza cat de entuziasmat esti :D ,yo cred ca dormeam cu el in pat :lol: :peace: |
Re:
Quote:
|
Sa-l auzi sanatos ;) cat a costat diful si ce firma si model este?
|
vezi,daca nu ai venit la baiatu :) te scoteam la 70 euro incinta...si mai economiseai un ban de cablu acolo...de o sigurantza :D :))
sa il folosesti ci placere... cu referire la JL W7,dracula,cat ziceai?650 euroi? :) ps: va recomand filmuletzele de pe site-ul oficial JL,merita 100%!!!! |
1 Attachment(s)
Hondarule sa le stapanesti sanatos si sa n-ai bafta de hotzi!
-si eu sunt dependent de bass: [/img] |
Belea faza cu statia pe capota, dar tu... sper ca ai lant la portbagaj, nu ??? Fa cumva sa nu mai atarne toate firele alea asa ca este urat.
|
Re:
Quote:
|
da,eu ma consider dependent de bass..>
|
3 Attachment(s)
\"Dependent\" nu sunt, dar sigur imi place bass-ul :lol:
Voi ce ziceti? |
TAZ cat te-a costat difuzorul ala JBL \"5000 watts\" si cam ce putere reala are ?
|
Difuzorul e W15GTI si chiar are o putere impresionanta.
800W - RMS 5000W - Max Impedanta 3 / 12 ohmi alte detalii le gasesti aici: http://www.jbl.com/car/products/prod...er=GTI&cat=SUB De costat, m-a costat 550$ si l-am luat de la importatorul JBL - Luxacustica. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4857 |
Ce statie ai pentru el ??? :?:
|
Amplificatorul e JBL Px300.4,
2 cai sunt puse pe difuzoarele din spate (JBL-C508GTI) iar celelalte 2 cai sunt in punte pt subwoofer. Difuzorul se \"misca\" f bine dar cred ca folosesc cam 1/3 din ce stie el, sper ca anu' asta sa imi iau un amplif pt el (bineinteles tot JBL) :twisted: Urmatorul pas este un condensator intre 3-5 F :twisted: |
Degeaba iti iei atat de mare ca nu e bun la nimic. E prea de tot 3 farad, sa nu mai vb de 5... Cati vati scoate statia asta de acum in bridge pe 2 canale, cat bagi in woofer acuma ??
|
daca-ti cumperi un amplificator pe masura subwooferului, trebuie sa-ti pregatesti plamanii :D
e beton subwooferu', l-am \"auzit\" si eu, sa ai parte de el. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning