![]() |
Re: Off-Topic
asea ma..da' parca aveai filtru sport
|
Masinile se mai parcheaza asa pentru a nu permite hotilor sa intre prin porbagaj in masina si sa fure . Daca observi nu poti deschide portbagajul cu o asemenea distanta intre masini , din cauza arcului de cerc imaginar facut atunci cand il deschizi !
|
taree!!!
dupa....am pus`filtru` si...unde`i incuietoarea??ca eu inca ma holbez la poza:)) stai ca tre` sa puna si GSI poze:)) cum el sa nu puna... dar u..pune si tu:P |
o stii..o stiu si ei..pe a ta nu o stia nimeni ;) :P
|
1 Attachment(s)
eu......cu tunata mea.....:))))))
am dat praf de toba la un porsche....si mai aveam pedala:)) |
baaaa..vroiam eu sa pun poza :))) sa ma laud eu cu ea :)))
|
ha`...ti`am luato` inainte:D
|
ma bag la somn......nb:wave:
va dau un beep cand ma trezesc:))) |
Quote:
fetele sunt in siguranta johnson.. stai linistit.. :-D cu masina alba, nu stiu daca ziceai de raduta sau de mine, da' eu nu'l calc pe nen ca mi-e mila de bara, scut, si ce-o mai pica pe acolo.. |
frumos topic nu ravi? :))) in seara asta sa deschis..are succes nu gluma :)))
|
pai vad.. daca vorbeam de sistemul de injectie pun pariu ca nu trecea de prima pagina..
|
Se referea la Raduta ca ii e frica de caini :D
Nu are nimeni o bucata de placaj de lemn mai mare ? Ravy nu are rost sa strici masina :) App din ce e la tine scutul ? |
Quote:
eehhh...le am nu gluma:)) |
na ca am luat-o de dimineata asa..am ramas cu a mea putin inzapezit..apoi cu un amic.. :))) cat am impins la el.. :)))
|
adica...vrei sa ne arati ca ai muschii:))
desi nu am cauciucuri de iarna..... am lasat`o mai pe jante...si am o aderenta:rockon: a fost o problema pana am scoso` din curte:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning