![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
sper sa faca ursu fata la ploiesti......:lol: sa faci niste filmulete adi:!:....sa ai grija la plecare in rest ursu haleste tot :lol:
|
abia astept sa ma trag cu el....stiu ca e dopat dar sint curios cate masinii iau de la el.....
ma bazez pe plecarea buna a taxiului si sper sa ma prinda un pic mai greu.....:)) |
eu la cluj mam dat cu 25 12v cu shoft cu serpi ...blocant dar nu ma facut ....ramine de vazut ce va face adi
|
Pai ce sa fac....o sa ma antrenez la plecari:D...azi am facut cateva pe ud si mi-a placut cum pleaca de pe loc....puntea spate e rigida si danseaza putin dar e ok....dupa ce ii dau treapta a 2-a masina urca bine in ture ...ramane doar sa-i vad potentialul la paralele:D
|
2 Attachment(s)
Uite cateva poze facute de mine la Cluj cu ursul. Felicitari tie pentru achizitie si lui sineta ca l-a adus intr-o asemenea stare. Nu sunt cine stie ce pozele,sunt facute la repezeala.
|
Quote:
m-am tras cu pisica 2,5 24V cu soft si am facut-o.....dar ursul e mai usor si am sanse mari sa o iau.... |
Quote:
In schimb mashina e o prezentza deosebita....aici sigur o sa fie campioana.... S-o stapaneshti sanatos! |
Merci frumos Bobi.Ma bucur ca iti place masina....deocamdata nu se pune problema sa fac fatza la brigada turbo de la voi:D....raman la aspiratoare pentru o perioada....fac echipa cu Jakal sa batem restu' lumii care n-are treaba cu superchargere ....turbine...nos...sau kompresoare:D
|
La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine in 2010:D
|
La multi ani!
Sa le stapanesti sanatos! PS: SUPERB URSUL!!! |
Felicitari pentru masina si sa o stapanesti sanatos, masina ii de mare senzatie si in cluj era printre cei mai tari ursi:P
|
4 Attachment(s)
Incet incet au inceput sa-mi soseasca din piesele comandate....azi mi-au venit scaunele sport:D....insa nu am avut timp sa le montez ci doar am pus unul de forma sa vad cum ii sta ursului cu el:-)
|
Quote:
|
Quote:
Sunt date jos de pe un audi...mai trebuie sa modific cadrul pentru fiecare scaun ca sa se potriveasca pe sinele de bmw....cadrul de audi care era pe scaune nici nu incape macar in locul de montaj. |
Desi nu mai aveau tapiseria originala, raman la ideea ca erau mai potrivite scunele masinii. Eu unul le gasesc si destul de confortabile. Dar cu siguranta ca tu stii cel mai bine care dintre ele iti sunt mai folositoare. Plus ca fiecare are gustul lui. Nu ca as avea ceva cu astea, sunt forte tari, dar pentru mine ursul are un aer mai clasic.
Multa bafta cu ursul si sper sa il pastrezi cat mai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning