![]() |
Re: Opel Astra Cabrio BERTONE VL 98 KRY
bafta frate foarte frumos reportaj pe 4tuning te-am pupat
|
Quote:
|
bournout...
https://www.youtube.com/watch?v=QeE4QJ-sO9E |
salut.. misto masina.. eu ti-as recomanda sa ti prinzi numerele cu banda dubla adeziva ,iar numarul care vine in spate prinde-l pe bara nu pe portbagaj .iar portbagajul il inchizi... (chituiesti si vopsesti) o sa se vada frumos... sau invers... inchizi bara si lasi numarul unde e.... dar nu cu amandoua ca se vede ciudat .... parerea mea :P
|
frumoasa masina,mie nu imi place nr ala albastru de pe bara,atat...
in rest e ok,mai ales culoarea si jantele... |
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Astra Cabrio BERTONE VL 98 KRY
14 Attachment(s)
poze noi...
o sa revin cu altele... este inca in lucru... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1272570124 |
Frumoasa foc culoarea, nici nu vreau sa'mi imaginez cu se vede live.....bravo ;)
|
foarte smechera si culoarea e exceptionala good job ;) si curaj pt mai departe
|
Quote:
|
Te intreb si eu ceva, sper ca nu e cu suparare. Perla aia din vopsea, de unde ai cumparat-o? ce firma e?
La masina ar fi mers niste bari un pic mai simplute si un eleron deala finut pe spate gen CSL :) Dar e super si asa :) Bafta in continuare cu masina! :) |
Quote:
|
Quote:
|
imi dau si eu cu parerea si nu cumva sa te ofensez sau sa crezi ca sunt ofticat pe masina ta ca nu am oltcit....
eu imi spun doar parerea! spatele arata bine,vopseaua e foarte tare,jantele la fel,botul la fel,DAR fara bara care mie unul mi se pare strict de japoneza,incearca si cauta-ti una de gsi originala sa vezi cum schimbi aspectul...aaaa si apropo,fara rautate,dar cand faci o masina tine linia la ea,ia sa te uiti din profil la bara fata-praguri-bara spate.....sa vezi tu singur linia......eu zic doar din ce am vazut din poze!bafta in continuare! |
foarte tare masina...:D.vroiam sa te intreb cum te descurci cu jantele?..la viraje..la demaraj...e mare diferenta fata de jantele ei normale?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning