![]() |
Re: E36 - Avus M tehnic.
Da, urgent pretul este de 3300 euro !!!!!!!!!!! deja imi iau alta si trebuie sa o achit integral in cateva zile.
|
Quote:
|
Quote:
|
eu o sa fiu in mall baneasa pe la ora aia ca e program prelungit azi e seara reducerilor , si dupa , ne vedem pe acolo cu cea mai mare placere o sa vina si sprinter si o sa filmam ca am facut rost de camera profesionala.
|
Quote:
|
Cu ce jante ce vinde masina?
|
ce sa facem ne dam prin rondele :) daca vreti chiar abia astept ca m-am saturat in fiecare vineri seara liniute liniute liniute :) ;)
|
Quote:
|
PS: Masina se da cu roti de iarna cu gume noi.
Acum , diseara haideti sa ne evdem pe la 11 acolo in parcare , oze ma suni , claudiu29 ne evdem pe acolo imis ti masina eu stiu ce masina ai , oze are un motan coupe negru , ne evdem acolo si ne distram putin :D |
Ba baieti uite care e treaba ar fi bine daca ne-am vedea pe la 22.30 p-acolo ca avionu lu sorme aterizeaza la 23.30 si asa as avea si eu timp mai mult sa ma joc :) ( daca se poate daca nu ......nu)
Eu am o pisica argintie in 4 usi cu jante de M3 (turcia) :) astept un sms de la voi pe la 22.00 Clau 0763400897 |
sa nu uitati camera ca e pacat sa nu facem ceva filmulete
asa de sfirsit de zapada;) |
nu-l mai deranjati ma pe gelu ...
masina roz are.. vad ca si-a tras si camasa roz ... https://www.youtube.com/watch?v=9Hzfn6V1k90 "action-gelu" |
Quote:
on:ce jante sunt acum pe masina? |
de tabla cu caociucuri de iarna
|
Foarte frumoasa masina ta, culoarea e speciala si ai cel mai bun pret la E36 de pe tot forumul, nu inteleg de ce nu se vinde.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning