![]() |
Re: Etapa Locala De Drift
2 Attachment(s)
da... asa e ....
Bah unu a dat-o asa de bine aseara de-a latu , incat a intrat cu masina in casa mea ..... intr-o anexa de fapt.... Deci treaba buna..... Intre daramaturi am gasit si numaru de inmatriculare al masinii care a comis-o , a venit mare comisie aici , maine astept muncitorii. Ce sa ii faci , soferia si carnea de porc pica greu pt unii. |
Initial am zis ca faci offtopic cu casa alea alea... dar m-am gandit eu ma bine ca se incadreaza la drift necontrolat/de-a latu in casa/seara tarziu... Deci merge boss, esti Ontopic :D
|
TIai bubuit CASUTA
|
Ce viata pe voi:P:P abia asteptati sa mai ninga ..pacat ca nu am ajuns sa va vad si eu odata:-s
|
Alti "moare" si asa "n-are" :)):)):)):)) capota stramba ca a mea si var de pe postamentul de beton =)):))Am comis-o :))
|
Cand,in seara asta,ca am fost si eu pe acolo si nu am vazut nimic? :D
|
In weekend vin si eu ca merge ursuuuuuuu..........
|
Quote:
Cand e dreaq al dreaq n-ai ce sa-i faci :)) k isi baga coada ;)) P.s acum cine stie un mecanic bun sa-mi indrepte si mie capota si eventual un bblook dak tot s-a intamplat beleaua un buzz [email protected] :)):)) |
Ninge again...
|
Se pare ca azi va fi ultima zi cu ninsoare adevarata , bucurati-va de ea in seara asta la maxim :lol: ca alta nu mai vedeti, am vb cu meteo ala mai devreme si asa mi-a zis :)
|
Ia zi.. si pt maine si duminica in zona urziceni buzau vrancea.. ce se aude ? :))) Ca nu vreau sa fac sarbatorile la Ploiesti :))
|
Ploiesti - Buzau se circula sigur.....mai departe nu stiu. Deci ai putea face sarbatorile la Buzau :D:D:D......totusi e mai aproape de casa :D:D
|
scuze de off-topic
Thunder ieri am fost eu pana la buzau se circula ok... nu am avut probleme |
M-am uitat la stiri acum.. o iau pe urziceni ca la noapte si maine nu mai ninge:D Ms de info
|
Nu cred ca mai ninge, dar e posibil sa o viscoleasca. Asa ca , pentru orice eventualitate, fa-ti plinul si ia-ti ceva mancare si ceva bautura......mai bine sa fie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning