![]() |
Re: Masina suprema
Quote:
|
MS pt poze ESPINOZA ... este moft de masina... doar jantele le are cam mici ... cred ca alea is maxim pe 19-20 . Pe 24 nikelate vreau. Ma ajunge vreo 100-150 de k tot H2 asta nou. sau vreo 50-70 k SH . Poate il vedeti in vara asta ... cine stie... :))))))))))))))))
|
WEll masina suprema pt mine ar fi:FERRARI ENZO-- dar tinand de pretul ucigator de buzunare cred ca o sa ma abtin la a visa un MITSUBISHI LANCER EVO IX.....si pana o sa am bani de asa ceva tot cu Loganu raman:D(in vise bineinteles ca nu am logan:D)
|
1 Attachment(s)
1969 Dodge Charger
|
Acum as muri pentru un Audi RS4
|
Quote:
Si eu :cry: |
Nissan Skyline R34 ;) mai ales daca se umbla sub capota...
|
masina suprema....eh...ar fi mai multe..nu indraznesc sa visez la ferrariuri si alea alea...pt BMW M3 CSL mi-as vinde rinichii ficatul inima...tot...alta ar fi un Chevy Camaro SS din '69...un evo IX...o mazda rx7 cu body kitul ala nou de la veilside...multe multe...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Un Tanc :D (joke) Skyline R34/Mazda RX-7/Tigra TuNing BELEA :P de preferat tigra :D
|
pai nu esti absolut deloc pretentios daca pentru tine opel tigra este masina suprema...si mai ales ce motor are tigra...daca mai e si 1.4 :lol:
|
pt. inceput asta as vrea .. deocamdata am 17 si .. na' ... :P sau ceva care sa iasa tunat ! motor & exterior :X
|
Nu ma pot decide: Porsche Carrera (997) turbo.... SAU BMW M5 (ultima generatie)
Cred ca merg pe M5 pana la urma... the fastest saloon in the world :) |
Audi RS4 cu carlig de remorcare + remorca pentru o masina + Porsche Carrera GT gri-metalizat. M-as vinde pentru combinatia asta, as fi sclavul cuiva. Glumesc.........................oare?????
|
Pai daca ai fi sclavul cuiva nu prea ai avea timp sa-ti tractezi masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning