Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15840-mega-difuzor-ptr-spl-by-dr-zozo.html)

SoundIdentity 19-04-06 23:39

Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
Originally Posted by SoundIdentity
sincer si asta si zozo tre sa recunoasca niciodata de cand il cunosc nu a stiut sa faca o masina sq la spl le are dar un pian la el in masina ar suna ca o besina intr-un butoi izolat cu dynamat :):):):

sa mor de nu inca mai rad cu neincetare ce am putut nascoci aicea cu butoiu asta :):):):):):):)

Laju 20-04-06 01:07

Quote:

Originally Posted by blak
Poate participa la clasa Monster.... k nu scoate presiune cu un difuzor profesional asta e altceva ;)...
Pana atunci ii uram multa bafta... si il asteptam cu sufletul la gura in primul concurs db drag ;)

Nici la monster...si sa gandesti...la monster cu un dif de 16cm se va scoate anul asta undeva peste 160.....beat that!

sfigmo 20-04-06 06:59

160 dB ??? cum dracu ??? cu un difuzor de 16,5 cm ??? eu nu cred !!!

blak 20-04-06 09:25

160db?????? UN difuzor??? Fenomenal...nu se poate....
Numai 16.5cm as pune in masina dak ar fi asa....

ReLLaXX 20-04-06 09:40

Sfigmo....160,2???? cu un JL de 16,5 cm??? La clasa Monster, anul trecut??? INCREDIBIL!!! :lol: :lol: :lol:

Blak....remember? Se poate! :)

Laju...ai dreptate. Si Blak nu are. :) La nici una din clasele DB Drag nu se poate participa cu APARATURA alta decat cea destinata pentru car-audio. Asta include si difuzoarele si asta include si Clasa Monster. Aparatura si alimentarea acesteia trebuie sa fie concepute pebtru uzul la 12V+, adica pentru car-audio. Indiferent unde amplasezi difuzoarele in masina. :)

Un astfel de sistem poate fi acceptat eventual ca unul demonstrativ, dar in nici un caz ca si un sistem participant la o clasa anume. Cel putin dupa cunostintele mele actuale, cam asa e.

Sandu... Facem o clasa "Butoi" la SQ? :lol: :lol:

DR.ZOZO 20-04-06 14:10

deci eu am vrut sa fac acea masina cu dif de 18 toli 8 buc ptr look -ul ce i se aduce instalati,
dar nici o problema, sa va satisfac si pe voi ,am sa pun 14 buc subwoofere de 12 toli ,THE ROCK,
ASA VA FI BINE?
DUPA CATE AM CITIT MAI SUS EXISTA CUMVA DIF CARE MERGE LA 12 V,?

DR.ZOZO 20-04-06 17:57

2 Attachment(s)
The Rock 2*650 Rms. Dual Cone,membrana Aluminiu,12 Toli

DR.ZOZO 20-04-06 19:17

viitoarea masina de db drag,
TESTUL DE GREUTATE
VEZI FILMUL

ReLLaXX 20-04-06 20:09

Mai sus era vorba de aparatura conceputa pentru uzul la 12V. Este o expresie folosita cand vine vorba de aparatura car-audio. Nu cred ca e nevoie sa insir o lista de 10 pagini cu tot ce inseamna aparatura in car-audio si sa mai si exemplific pe inca 20 de pagini.

Difuzoarele pot merge si la 12V avand in vedere ca putere (U - watt) se traduce in I (Amper) ori V (tensiune - volt). De ex, un difuzor atacat cu 24W va merge la 12V in cazul in care Intensitatea curentului va fi de 2A. :lol:

Zozo.... orice ar fi, spor la munca si bafta mare! Sunt sigur ca rezultatul va fi unul demn de atentie.

sfigmo 20-04-06 20:48

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Sfigmo....160,2???? cu un JL de 16,5 cm??? La clasa Monster, anul trecut??? INCREDIBIL!!! :lol: :lol: :lol:

Blak....remember? Se poate! :)

Neaaaaaaaah...era stricat aparatul...nu cred...nu se poate!!! NU-I CORECT !!! Ai vazut tu?????

SoundIdentity 20-04-06 21:06

I N C R E D I B I L ! ! !

civic_ex 20-04-06 23:30

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
Civic-ex Nu Vi Cu Masina Ta La Mine La Firma Sa Aud Si Io Cum Suna Si Dupa Aia Sa Te Urci Si Tu In Cadi,si Dupa Aia Vorbim

dr zozo, din pacate masina mea a fost vanduta in februarie, din motive personale, si dupa Paste ma duc la nemti sa imi aduc una. Da-mi o luna de zile, si promit ca trec pe la tine pe la firma sa auzi cum suna.
Un lucru vreau sa fie clar, pe mine NU ma intereseaza SPL, sistemul din masina mea va fi COMPLET SQ orientat. Iti dau un indiciu, boxe pe 4 cai pe fata, amplificate de cel putin 2 audison, in mod activ. Nici nu vreau sa vad crossovere daca nu sant electronice. Pe spate voi folosi rahaturile alea de MB Quart seria Q, care le-am avut mai demult pe fata.
Eu consider ca sistemul va fi demn de ascultat, acuma vom vedea.
Te salut, si tot respectul pentru cadillacul ala, rupe nu alta. (exterior k interior nu am apucat sa il vad)!!

xxdadixx 21-04-06 01:46

Quote:

viitoarea masina de db drag,
TESTUL DE GREUTATE
VEZI FILMUL

Care film? Link ceva :!:

DR.ZOZO 21-04-06 10:26

nici eu nu folosesc filtre pasive,doar active,adica dif direct conectat la ampl,si fregventa de lucru o reglez din ampl,de la...pana la Hz sau Khz,
SI CADILACUL ASA FUNCTIONEAZA,

civic_ex 21-04-06 12:11

Quote:

nici eu nu folosesc filtre pasive,doar active,adica dif direct conectat la ampl,si fregventa de lucru o reglez din ampl,de la...pana la Hz sau Khz,
SI CADILACUL ASA FUNCTIONEAZA,

poi in priviinta asta, nu stiu ce sa zic. multa lume zice ca filtrele passive sant o necesitate (cele care vin cu boxele), mie nu mi se pare, daca stii regla un sistem activ, va suna mult mai bine decat cel cu pasiv. intradevar k e mult mai costisitor, dar eu zic k merita.

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning