![]() |
Re: Campionat LFS Demo
daca nu am timpul necesar, nu pot sa stau spectate sa ma uit la cursa ? :rolleyes2
|
Unde va e serveru? Campionat demo??? nu este asa cva
|
e privat.. dai la optiuni jos sa iti arate si serverele private
|
Da bn mersi, nu aparea nici asa.. am pierdut calificarile pt asta... si in plus vai si amar, schimbati si voi umpic macar sistemu, scuze da pur si simplu e PROST am mai participat la curse on da ca asta nici unu... nu iti permite sa faci nimik , aia care te lovesc ce patesc? nimik si aia dai si intra in ei, mai bn era concurs de Banger Racing Crash
|
As vrea sa fac o reclamatie in legatura cu adminul Admin 24.
Mi-a dat 2 Puncte penalizare pentru ca am vorbit dupa ce am terminat calificarile nespecificand nicaieri ca nu avem voie sa vorbim doar dupa ce au terminat toti calificarile. |
Un lucru nu inteleg, din moment ce a fost facuta lista cu participanti de ce a putut juca oricine?
|
2 Attachment(s)
Rezultate Campionat Demo
Attachment 1254693 Multumim din suflet celor care ne-au onorat prezenta si au participat. Penalizari: - 01.B. Marouf -disconnected - 03 - C. Alin - 06 - C. Dragota - disconnected - 09 - A. Ripy - 16 - M. George - 17 - B. Span - 21 - A. Dan - drive through penality + disconnected - 23 - M. Vlad - drive- through penality + kick - 29 - S. Cristian - 54 - P. Cristian - drive- through penality - 66 - A. Bogdan Si cei care au ajutat la desfasurarea cursei sunt : - Dan - Valentin - Cookie(alin) Va punem la dispozitie filmarea cursei pentru discuti . Attachment 1254726 Urmatoarea cursa este vineri cu XFG pe acelasi servar: - Campionat demo Parola va fi data doar celor care au indeplinit baremul pentru cursa urmatoare. Daca ai fost neindreptatit in modul in care au fost aplicate santiunile, trebuie sa vi cu argumente . Multumim si va asteptam la urmatoarea cursa. |
mie mi a picat netu :( de aia am fost disconnected si doar acu si a re venit.. f*t rds
|
da lista cu cei care au finalizat cursa, si punctele care s-au dat ?
|
1 Attachment(s)
Punctaj : XRG /BL1
1. 03 - C. Alin -10 pct 2. 29 - S. Cristian - 8 pct 3. 11 -B. Span - 6 pct 4. 09 - A. Ripy - 5 pct 5. 66 - A. Bogdan - 4 pct 6. 54 - P. Cristian - 3 pct Attachment 1255273 In continuare se ma primesc inscrieri pentru cursa cu XFG. |
Sunt singurul independent din clasament:P
ramene de vazut cat timp mai stau asa fara echipa... |
si eu sunt independent, si eu as vrea sa intru intr-o echipa, deci ma primeste careva?:D:P
|
Ar trebui sa va antrenati de pe acum pentru XFG sa avem o cursa mai stransa. Sa incercati sa scoateti cel putin 1:36 pe fiecare lap.
|
Nume : Pollak Cristian
Categoria:XFG,Blackwood GP LFS :kimiboy054 Nume concurs:P.Cristian Numar concurs: 54 |
Nume: Petre Mihai
LFS: PETRE MIHAI Nume concurs:P. Mihai Numar concurs:009 Cand va avea loc cursa? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning