Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes CL65AMG vs BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15819-mercedes-cl65amg-vs-bmw-m6.html)

Bogdan_mb 14-04-06 10:31

Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6

Quote:

Originally Posted by teddy
M6, pentru ca atunci cand vorbim de condus nu ne gandim doar la drumuri drepte.

ba.. unde scrie ca CL-ul e bun numai pentru drumuri drepte ?? imediat o sa ziceti ca CL-ul e drag car .... daca te gandesti mai bine diferenta intre ele e de ~300 de kg care nu ii foarte mult comparativ cu masele celor doua masini...

Cosmin255 14-04-06 10:38

Quote:

Originally Posted by einstein1984
CL-ul o masina tinereasca? Domane, ce a ajuns tineretul din ziua de azi.................. Poate nu ai vazut pe viu vreun CL de faci afirmatii de genul asta. Pe de alta parte:
"A sports car is a car whose dominant design consideration is driving pleasure. The ideal sports car (only the Bugatti Type 35 is a clear example) is capable of both transportation and racing service. A sports car's compromise between road holding, braking, maneuverability, low weight, power, reliability, comfort, passenger space, economy and etc. is intermediate between that of a sedan and that of a racing car. A car is generally considered a sports car if it gives up comfort and passenger space for handling, by having a low roof. This definition has the advantage that a sports car can be identified simply by seeing how high it is"
Sursa citatului: http://en.wikipedia.org/wiki/Sport_car unde BMW M6 e trecut ca masina sport, iar Mercedes nici macar nu e considerat ca producator de masini sport (pe buna dreptate)

Te doare capul?Nu ma vad destul de clar in poza in care stau intre ele?Da , o vad ca pe o masina tinereasca , pt ca e un coupe...chiar daca este unul de lux , in general coupeurile sunt masini tineresti,corect?LOL si inca ceva .. SL,SLK , SLR , CLK, C sport coupe... ce sunt,ne lamuresti ?(intrebarea a mai fost pusa odata)...asteptam lamuriri:)

Leutzu_ 14-04-06 14:13

M6...are o imagine mai sportiva (parca) decat CL-ul care pare mai luxos...e doar o parere personala nu dati cu pietre.

Cosmin255 14-04-06 14:41

Asa si este:)

einstein1984 14-04-06 21:06

In primul rand ca un hot hatch e mai tineresc dcat un coupe, iar un S klass cu 2 usi care costa cat 3 apartamente nu are nici o legatura cu tinerii.
Sl si SLK sunt roadstere. Definitia o gasesti in dictionar, cartea aia mare si groasa pe care scrie DEX.
SLR e un GT de la McLaren care foloseste un motor Mercedes.

sandumrs 14-04-06 23:48

SLR e o masina pe care chiar mi-as dori s-o vad in carne si oase.

GabiByte 15-04-06 07:46

Este vreunul prin Bucuresti?

Kane 15-04-06 08:04

Hmm. Aleg M6 dupa ce rezolva baietii problemele la el ca n-as avea chef sa schimb 3 cutii de viteze pana gasesc una care sa nu faca probleme. Momentan as alege CLS 55 AMG fata de amandoua. CL-ul e invechit.

Cosmin255 15-04-06 08:18

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Este vreunul prin Bucuresti?

Asa zicea sil ca se aude ... ar fi cica unul argintiu...

einstein1984 16-04-06 08:29

L-am vazut la benzinarie. Are un garaj rosu pe care scrie Burago!

Grasu_MRC_PH 16-04-06 08:51

nuj frate ...v12 pe langa v10 ...600bhp pe langa 500bhp ..da bmw`u tot bmw e si tot bmw ramane ...

JUPAN_EMY 16-04-06 09:06

Mai baieti mai .... bagati-va mintile in cap ! cand vreodata in viata voastra , sa aveti voi milioane de "oiro" v-ati lua voi M6-le ala de 100 de mii care-i boskete (1.la interior 2.la imagine 3.nu ma bag frate pe circuit sa fiu bogatash nu ?) si nu v-ati lua talent de masina care este MERCEDES CL 65 AMG ??? Spuneti voi cinstit asa ... RECUNOASTETI ca mertzu-mertz !!!
OFF TOPIC - mii de scuze dar moare "sangele in mine" de ciuda
P.S. Subscriu la postul de mai sus a lui SWF la observatia cu moldovenii... haideti sa lasam textele astea ... a ... DAR VAI ! daca vreti sa spuneti ceva nashpa de moldoveni spuneti-mi mie pe privat sau lasati un nr de tel ca sa discutam ca baietii ! v-am pupat ! .... a ! ... si astept...

GabiByte 16-04-06 10:06

loool einstein, pana sa vad ca ai scris "Burago" chiar am crezut ca l-ai vazut in benzinarie :lol:

Eu prefer V10 in fata V12, suna mai bine si din cate stiu merge la turatii mai mari.

GabiByte 16-04-06 10:10

Jupan_Emy, pe forum dupa cum ai vazut sunt mai multi care prefera M6 :)
Mercedes nu stiu cum o duc acuma cu calitatea materialelor dar cand a fost facut CL, a fost cu materiale cam slabe. Plus M6 e mai mica, mai sportiva.
BMW din cate am observat e o marca mai bine privita ca si Mercedes...

robie@max 16-04-06 18:38

Quote:

Mai baieti mai .... bagati-va mintile in cap ! cand vreodata in viata voastra , sa aveti voi milioane de "oiro" v-ati lua voi M6-le ala de 100 de mii care-i boskete (1.la interior 2.la imagine 3.nu ma bag frate pe circuit sa fiu bogatash nu ?) si nu v-ati lua talent de masina
Mai Jupane ,sincer ne-ai impresionat.De astazi sunt fun neconditionat Merz! Asa , ca sa fiu si eu Jupan!

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning