![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Vezi ca ai PM de la mine! Daca ti le iei si pe celelate 2 at poti sa te inscrii in owner club:)
|
N-am primit niciun PM :(
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dap ... a venit, dar din pacate doar 2 ajung inainte de craciun.
Zici ca E92 in varianta 1/1 nu-ti place :) ? hmh ... e febletea mea :) |
17 Attachment(s)
Pentru azi:
Mitsubishi Lancer Evolution VII - AUTOart - 1:18 Se deschid toate cele 4 usi, capota si portbagajul. Are interiorul mochetat, scaune sport mochetate, fete de usi mochetate. Astept pareri :) |
Parerea mea ca sa zic asa, ar fi sa-i pui o alarma sa nu ti-o fure vreun fan Mitsu'!!!!:lol: E marfa rau Evo asta sa-mi lasi un pm cu cat ai dat pe ea si de unde
|
Quote:
merci :D |
@world_eye007 - Motocicleta bmw e luata din Cora-Lujerului ... la fel ca toate celelalte motociclete.
@mexicanu1405 - ai pm :P |
Bine facute machetele astea de la Kyosho, astea imi plac cel mai mult din colectia ta. Frumoase masini ;)
|
Ce tare e Mitsubishi :D Superb ... daca pot sa intreb de unde l-ai cules si la ce $ ? :)
Superba colectie, spor la treaba ;) |
Merci. Lancer-ul e luat de la userul: DoYaSeeMe. A fost in jur de 200 ron, in contextul in care am luat mai multe machete odata.
|
ce tare e e92`u:P care e faza ca sunt putin nelamurit cu machetele astea,de unde pot cumpara si eu una?mai exact un e92 negru...dati`mi si mie cateva detalii va rog frumos
|
13 Attachment(s)
New ariwes.
Pentru azi: Peugeot 404 Cabrio - Norev 1:18 Interior mochetat, soft top separat. Se deschid usile, capota si portbagajul. Rotile vireaza din volan. |
wow...frumos exemplar ...nu am mai vazut modelul asta (macheta) :D
|
Merci. Sper sa nu fie prea multe pe forum :D ... sa fie mai rara :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning