![]() |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
Ar da frumos cu o suspensie sport!
|
...eu as vrea mai inalt:(din cauza drumului...dumane ce drumuri proaste!!!!mai bine o las asa...dupa ce termin spoileru de facut...as incerca sa pun pragurile alea,sa le adaptez...colantez triplele..dar nush ce sa fac cu bordu..credeti ca imi va arata ceva gresit sau mai stiu eu ce?e vorba de turatii,nu?6000 sunt la diesel?iar la benzinar 7000?astept pareri..:-?
|
eu nu stiu ce sa iti zic...iti pot zice ca si eu am avut pana acum 3 sapt un bord fara turometru....si am reusit dupa lupte seculare sa fac rost de unul...am dat 50 de roni pe el...cu chin cu vai a ajuns in posesia mea...avea geamul crapat....l`am pus pe al meu....si acum sunt foarte fericit....sfatul meu este sa cauti unul care sa ffie de benzina...acum poate se potriveste si asta...dar eu zic sa nu te grabesti,,,,si sa cauti la dezmebrari...o seara placuta iti doresc si multa bafta in modificari...
|
oki...iti multumesc frumos...sa vad daca se potriveste si daca imi face probleme...cel mai bine..apoi sa vad cum o sa procedez:);)
|
sunt doua mufe mari in spate....care au locurile lor...si vezi cu cablu de la kilometraj...are o clema mica....pe care sa apesi...si iese....iti spun ca si eu m`am chinuit...nu gluma...bne sunt si incepator...asa ca na...u poate nu esti...vezi daca e inainte sa il pui...verifica becurile...sa le ai pe toate...si daca ai cum vezi sa nu fie arse..sa muncesti de 2 ori...
|
cele de pe DIESEL, nu se potrivesc... difera impulsurile si e legat pe alternator...
vei putea tura la 7000 de ture, pe cand pe ceas iti va arata maxim 1300 de ture ! cat despre schimbat... e foarte usor, decat sa iti explicam, zic ca mai bine treci la practica, si unde "te impiedici" de ceva, ne intrebi ! iar despre clema de la cablul de km., ai mai multe detalii aici: http://www.blauertacho.de/doc/opel/a...el_astra_f.htm |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ce simplu era daca aveam si eu adresa aia inainte....pana mi`am dat seama de ce nu iese ala...vai de mama mea...si pana am gasit clema...a mai durat o jum de ora...;)) incepator fiind am fost foarte fericit ca am reusit...:D |
te cred...e bine ca gasim de toate pe net:)....in fine...mai tarziu posibil sa fac rost de turometru:D...am intalnit alta problema...alti bani,alta distractie!!!am fost sa le echilibrez si am aflat ca nu erau bune inelele care se aflau intre prezoane...cele de echilibrare...duamne...imi jucau jantele pe masina:(...am cautat de m-am saturat dupa acele inele de! si tot nu am gasit..intr-un final le-am facut la serviceu de roti...cred ca incepe sa mi se ia sa investesc atata...ma curatara aia la service...:((...
|
stiu cum e...si eu vroiam sa ma apuc sa ii pun xenoane...si nebunii...dar nu mere....am probleme la sonda lamba...si iti dai seama...ca nu imi arde de xenoane...cand stiu ca tre sa schimb sonda...:| e mai importanta...si costa 3 mil jum...pentru motorul meu....fara montaj....
|
2 Attachment(s)
asa e...asta se intampla cand ai masina:Din fine...masina astazi a primit un alt bord cu turometru si cu 200000 km la bord:)))...poze
astept alte sugestii din partea voastra multumesc! |
turometrul "functioneste"?
|
ai putea incepe modificarile scotand lumina aia albastra si revenind la iluminarea din fabrica
|
Quote:
Quote:
|
frumos...ma bucur ca ai reusit sa faci rost....si eu am facut cu greu rost....dar si lipsa banilor...si alte "belele"m`au facut sa fac mai greu rost....da na..acum am si eu...:D si urmeaza alte modificari si la mne...sper ca atunci cand o sa am ce sa arat imi voi face si eu o pagina...:)pana at daca vrei putem vb pe mess...:)sau aici
dap...si aici si pe mess...uite idu meu: drag00n007 fa-ti si pui pe parcurs..stiu ce inseamna sa bagi bani in masina pe criza asta...in special ca nu am nicio sursa de venit,sunt student...ce mai fac cate o invarteala..in fine...vrbim mai multe daca e;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning