![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
6 Attachment(s)
Azi am sa fac un mic artificiu ca sa apuc sa prezint toate mustangurile ca pereche. Intrucat am doua care difera doar la vopsea , am sa le pun pentru azi si doar un preview la cel din '68 care va veni maine cu cel mai nou din colectie.
Hot Wheels 1/64 19.Ford Mustang Cobra (pachet de 5 deci fabricatie China) 20.Ford Mustang Cobra |
Frumos modelul "Ford Racing". Masina a participat pe la mijlocul spre sfarsitul anilor 90' in curse de "Stoc cars". Masina a alergat si pe pista de la Daytona, printre altele.
|
7 Attachment(s)
Multumesc de apreciere, nu stiam de istoria Mustangului Cobra 8). Astazi am sa termin seria Mustang cu doua din machetele mele preferate, desi una din ele nu e chiar macheta dar imi place foarte mult cum arata :-D, si anume Mustangul din '68. Maine vin 2 masini mai bling bling de la HW .
Hot Wheels 1/64 21.Ford Mustang '68 22.Ford Mustang Fastback '65 |
Foarte interesant Mustang-ul din '68;-), stiai ca se mai numeste '68 BossHoss? Este luat la set de 5 si este made in China, nu?
|
|
Quote:
Da VENOX dinala e, doar ca e alt paintjob, mai rau :twisted: |
Am identificat si 5-Pack-ul AICI
|
Ce imi pare mie rau e ca mai e un pack de mustanguri, ceva aniversar, dar ala nu l-am gasit nicaieri in .ro , si as fi vrut sa intregesc colectia.
|
Exsista un pack mustang cu cutie si showcase din plastic l-am vazut pe hwcollectors.com. Este superb dar... acum nu-l mai au. Oricum nu are modele foarte interesante... adica doar unul sau doua ar merita, modelele ne avand roti speciale ci doar paint job-uri speciale.
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dupa cum am zis azi prezint doua HW la care tin mult , sunt din seria Hi-Rakers 2006.
Hot Wheels 1/64 23.Montezooma (e un Chevy Monte Carlo) 24.Buick Riviera 1971 |
WOW... ca tari sunt! Le ai cumva si pe celelelate 3 modele din seria asta? Bafta in continuare;-)
|
Quote:
|
marfa rau bafta in continuare
|
Sunt caraghioase si tari in acelasi timp! :D Oricum sunt misto de avut in colectie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning