![]() |
Re: Accelerate Club Brasov
Quote:
|
Quote:
Da , o sa pun poza cu pompele dar nu astazi ca masina se afla la garaj. Sau o sa-ti trimit un pm cand fac pozele. |
Quote:
|
dap misto inca un pic si intra la categoria xxx...:))
scz ca nu am facut prezentare dar nu am o poza calumea cu trotineta... |
1 Attachment(s)
Concursul de indemanare
Mr. Mikulas - editia a VI- a ACTIVITATEA ZIUA DATA ORA Inscrieri online Luni-Sambata 14- 19. 12.2009 09:00 20:00 Incheierea înscrierilor Duminica 20.12.2009 11:30 Secretariatul deschide Duminica 20.12.2009 10:20 Verificări tehnice Duminica 20.12.2009 10:30 Manse de concurs Duminica 20.12.2009 12:00 Afişarea clasamentelor Duminica 20.12.2009 15:30 Festivitate de premiere Duminica 20.12.2009 16:00 Locul desfasurarii: str Constructorilor nr.1 (in fata IAME- vezi harta) Adresa secretariatului: - inainte de concurs: la adresa Club Auto Crono - in timpul concursului: la secretariatul concursului Panou de afisaj: la secretariatul concursului Organizator: Club Auto Crono Traseu: drum asfaltat Înscrierile se fac prin e-mail/sms cu respectarea termenelor de înscriere: E-mail: [email protected], [email protected] Tel: 0740-944841, 0728-317443 Taxa de inscriere: pilot: 50 lei Taxa contestatie: 200 lei Taxa suplimentara pentru depăşirea vitezei de 20 km/h in parc închis: 10 lei Numărul concurenţilor maxim admişi este 50. Categorii: Grupa N1 – cu capacitatea cilindrica pana la 1400 cmc Grupa N2 – cu capacitatea cilindrica intre 1401- 1700 cmc Grupa N3 – cu capacitatea cilindrica peste 1700 Grupa N4 – cu tractiune integrala (AWD) indiferent de capacitatea cilindrica Grupa Tr - Trabant Grupa F – participare feminina Grupa OPEN – indiferent de capacitatea cilindrica Premii: se premiaza cu cupe, concurentii clasati pe locurile I,II,III in clasamentele constituite pe categorii, participarea feminina. |
Va rog frumos, cei dornici sa participe la acest eveniment sa ma contacteze pt a sti cam care o sa fie prezent deoarece as dori sa facem o iesire de club la acest concurs de indemanare. Puteti posta si aici pe forum.
Va multumesc! CCY |
pot sa vin si eu?
poate nu apar poze sa va vad ca va strang de gat :twisted: cat am asteptat o indemanare pe zapada si acum nu pot venii , da nu mor eu anu asta :lol: o sa mai prezint odata fiatul si noua achizitie 8) .... si poate si "bolidul" de aici |
Quote:
|
Eu voi fi prezent, dar nu pot participa :(
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
salut, am ajuns si eu pe aici hai sa imi prezint masina:
motor:-1.8i,77kw,105cp cutie viteze:-pilot,cu vitezele invers si foarte scurte(si ambreiaju varza) filtru aer:-sport evacuare:-borla completa tuning exterior jenti aliaj si cam atat. planuri de viitor: alt ursulet cu motor de 2.5 si cu asta am zis tot. apropo filmuletu trebuie vazut;)! |
Tu ai pus barile si rotile pe masina sau asa ai cumparat-o?si cum e cutia de viteze pilot?
|
cred ca vrea zica de cutia alpina care are 1-a in jos (in locu la a 2-a).cu toate ca nu prea are ce cauta pe 1.8
|
barile asa le avea, dar masina a mai fost vopsita si antifonata de 2 ori, jentile le-am pus eu iar cutia nu s-a potrivit, dar am mutat pinioanele dintr-o carcasa in alta(ca doar sunt mecanic) pt ca diferea doar prinderea la motor. si nici eu nu stiu sigur cum se numeste, poate stie careva mai bine?
|
1 Attachment(s)
si apropo asta era filmuletu care am vrut sa il pun mai sus:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning