![]() |
Re: Autostrada A3
Si daca sunt localitati pe langa autostrada nu era normal sa faca iesiri spre acestea?
S-au grabit ca e campanie electorala ca altfel sigur faceau. Pe sensul Gilau Turda e una singura la Savadisla care cica e "ieşire de urgenţă la Săvădisla, destinată ambulanţelor şi pompierilor" din cate zic ei. Plus ca s-au tot laudat cu statiunea Baisoara ca o sa dezvolte zona ca bla bla bla, dar acces de pe autostrada n-au mai facut, mai bine ii trimit pe oameni sa-si rupa masinile pe vechiul drum, asa sigur o sa mai vina si a doua oara... |
nicaieri in lume nu cred ca se fac iesiri de pe autostrada la toate satele! Poate pt baisoara era interesanta o iesire, dar scurtai cam 20 de km din drumul rau... si si aia din partea mai buna a drumului rau :))
|
Pe viitor ma gandesc ca o sa rezolve problema oricum :) Asa per total e ok A3-u
|
Quote:
|
Quote:
|
deja o dam in offtopicuri.. aici e vorba de autostrada, nu de top speed in masina personala
|
Am auziu ca deja a fost primul accident. Stiti ceva?
|
Deseara se aduna careva .. m-as duce si eu cu ursu sa il scot in lume :))
|
as veni eu...pe la ce ora?
sau nu mai bine mergem deocamdata ziua?ca dupa spusele celor care au fost unii si-au rupt spoilerele in animale moarte deja...altii le-au omorat...sa mergem ziua sa vedem si noi ce si cum:) |
Pai nu stiu .. 7 - 8 .. sa zica si alti la ce ora le convine .. acolo la OMV ar fi ok daca ne-am aduna ..
PS : Cine vine sa nu vina cu gandu sa isi testeze top speed la masina .. nu am vrea sa fim luati asa repede in colimator :P , O plimbare .. linistita daca se poate .. |
pana la urma la ce ora se merge ? as veni si eu !
|
http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...91203-12292853 deci chiar s-a intamplat ?=)))
|
Chiar am auzit la radio... Era un banc, ca merge unu pe autostrada si aude la radio ca unu merge pe contrasens. La care el: 'Unu? Sunt cu zecile, domle.' se pare ca la noi e realitate.
|
Pai la ora 19:30 .. la Omv .. eu oricum o sa fiu prezent cu ursu pe acolo ..
|
Quote:
.....PS..Nu este zapada..:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning