![]() |
Re: HighEnd
ashtia se uita care e mai votata ...si vede una votata klumea ...si "hai sa o votez si io ..sa fiu in rand cu lumea ...ca poate o sa primesc si io ceva de la ala care cashtiga" ...revenitzi`va ma flacai !!!!!
|
am votat E !
|
votat G ! umbre,lumina.. totul pare real .. imi place cel mai mult
|
g e primul la complexitate, dar parca un kit prea agresiv pe fata...
e si d ar fi fost urmatoarele alegeri ale mele..kiturile si paint job-ul |
votat A imi place kitul
|
G .
|
G all the way.... imi place k pare f reala :D
|
Mie mi-a placut mai mult C ... am votat C
|
grea alegere....toate sunt :O :O
Pana la urma am ales G ;) |
am si eu o rugaminte: afisati si voi rezultatele de la Prisma impreuna cu litera de aici de pe poll ca am inteles ca nu mai sunt in aceeasi ordine. sunt curios care lucrari au fost apreciate acolo.
|
Super a iesit G , dar pe mine ma lasat cam masca realitatea masinii D :| . deci , votat D
pS: felicitari tuturor , pt ca stiu cam ce munca se depune pt a face asa ceva.. :)) |
greu de ales intre B C si E ...
dar merge E din partea mea ! |
G arata cel mai real! mi-as dori sa vad asa ceva pe strada ! bravo !!!
|
Cu parere de rau si realizand ca ceea ce voi spune ma va descalifica automat din concurs spun urmatoarele:
Lucrarea mea pt sectiunea High-end a fost expusa la Prisma dar din motive necunoscute mie NU este intre cele "I" lucrari supuse votului in aceste pagini... Asta dupa ce 2 zile la rand am fost alergat prin Bucuresti cu taxiul noaptea sa aduc cd-ul cu randarile. Prima data pt ca nu a mers mailul si a2a oara pt ca prima data organizatorii mi-au pierdut cd-ul. Probabil ca acesta este motivul pt care lucrarea mea nu este aici, cd-ul fiind pierdut din NOU! Votul este in plina desfasurare asa ca, din punctul meu de vedere, lucrarea mea nu mai are nici o sansa reala chiar daca ar fi postata in ACEST moment cu tot cu scuzele de rigoare din partea organizatorilor. Scuzele le accept anticipat, dar NU accept sa nu plec cu sanse egale in fata celorlalti concurenti! Asa sunt eu, nu accept compromisurile... Acum incerc sa-mi reprim indignarea pt faptul ca munca mea nu poate fi apreciata, dar raman cu multumirea ca adevarul este cel care conteaza, iar aici adevarul este ca LUCRAREA MEA NU ESTE AICI! Vreau sa imi cer scuze fata de ceilalti participanti daca am adus o umbra negativa asupra muncii lor, desi ei nu au nici o vina! Cu regret, al dumneavoastra ShinyG |
G e foarte misto ce sa mai zic :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning