![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
pai daca o inveti asa de mica, asa o sa-ti mearga si la "batranete"(in sensul ca daca o inveti subturata atunci o sa-ti consume f putin dar nu o sa traga cum ar trebui..daca o inveti supraturata(sau cum i se zice) atunci o sa-ti traga super bine dar nu o sa poti fi tocmai "econom") de aceea e bine macar primii 1000 de km sa fii mai atent -parerea mea si cred co sa-mi iau si eu una:-)
E noua si are garantie (sunt stundent si fara bani :D ) iar la aspect se mai poate lucra in timp Sal!! |
corect ...! bafta
|
mah....sunt total de acord cu voi........degeaba zic astia ca-i dulap.....sa fiu eu mie-mi place dulapu....si pe bune ca o sa-mi iau si eu unu.......numai mai dureaza vreo 2 luni......apropo....in cat timp ti-a sosit masina?........ai si fumurii pe ea din fabrica?...sau le-ai pus pe urma?>....cred ca ai si scris mai sus...tre sa vad.....oricum sustin marca in continuare....la banii astia....altceva nu gasesti sigur......si sa fim seriosi.......de la clima la manivela pe ca o avea 1300-le.....la cea de acum....si la abs........ce-ti mai trebuie.......o blonda-n dreapta .........stiti voi de ce....sa-l stapanesti sanatos!
|
da ms ...folie eu am pus-o
masina a venit in 2 saptamani cu toate ca mi-a spus initial max 5 saptamani eu am facut comanda la ea dupa cateva saptamani cand a aparut modelul DCI |
fratele meu nici nu avea macar 50 km si ia dat blana si acuma mere de nu se poate. Nare nici pe draqu
|
pai asta incercam si eu sa spun ....fara frica nea mitica :D
|
AM auzit de la un mecanic ca diesel-ul trebuie sa-l inveti la turatii mari de la inceput daca vrei sa nu ai probleme sau sa o dea pe ulei sa scoata fum etc..Nush daca e asa dar asa am auzit si eu daca gresesc nu dati cu paru:oops:
|
si fratemiu a vrut un logan..facuse factura..tot..dar s-a razgandit si si-a luat un 206 SH....oare a fakut bine ?
|
eu zic ca nu ...in I rand ca cine stie cati km reali o avea ...prin cate gropi a dat cu nepasare ...ca nu are garantie ...si multe altele ....+ ca peugeot este chiftec in HDI :D
|
Quote:
|
Quote:
|
maine va arat top speed la 1.5 :D
|
asteptam top speed la el dar de asemenea te asteptam sa vi si cu masina data viitoare la intalnirea daciilor....nu ca ultima data fara masina si doar asa 5 minute
|
gata tati :D
de fapt am fost cu masina ...dar nu cu a mea :rolleyes2 si nu au fost 5 minute si 40 ...5 minute dupa ce a venit tau :twisted: :lol: |
stiu stiu dar poate te prindem pieton pe acolo ca ne suparam rau. :) oricum e misto golanul asta dar mai e de lucru din pacate...si ca tot e albastru sa te uiti la a mea poate gasesti ceva interesant sa pui pe el
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning