![]() |
Re: Škoda Octavia II
Quote:
|
UP
schimburi cu auto+ diferenta minima 6000 euro schimburi cu moto+ diferenta minima 9500 euro schimburi cu atv+ diferenta minima 9000 euro *NEW* schimburi cu moped auto (microcar)+ diferenta minima 8500 euro schimburi cu buggy+ diferenta minima 8000 euro sau aceeasi varianta cu 10.500 euro cash |
:DUPPP... ***NEW*** - SCHIMB PE SCHIMB CU CHEVROLET CRUZE
|
up...
schimburi cu auto... moto.. atv...microcar... buggy... + diferentele de bani de mai sus... sau schimb pe schimb cu chevrolet cruze:D AVERTISMENT: - daca aveti masina postat pe 4tuning "bazar" sau daca o aveti postata pe mobile mai ales pe mobile... vedeti ca sunt niste smcherei care se dau drept amaricani si cica lucreaza in afganistan si vor sa va cumpere masina... in fine... poate stiti povestea... tipul da cecuri false in schimb... si sar putea sa fie chiar roman din Rm. Valcea sau Alexandria:o |
:DOFERTA PENTRU CASH... PANA MARTI VALABILA:D
9999 euro UP masina aproape noua la 20.700 km inca in garantie mai ieftina cu 5900 euro de euro fata de pretul de fabrica:shock: up... oferta valabila pana marti pentru ca vreau sa imi cumpar o alta masina cu banii de pe asta:-P |
up pretul revine la normal...
10.500 accept foarte multe oferte auto... |
:D "engage" pe prima pagina :) 8) skoda aproape noua mai ieftina cu 5500 fata de pretul ei de fabrica
|
Salut Andrei,
Imi mentin oferta, ce zici? |
Quote:
pai mai mult imi dau aia de la skoda pe ea decat cei care suna te anunt eu daca e sa ma razgandesc si sa facem schimb desi nu prea cred... pentru ca am nevoie de mult cash ca sa acopar un credit pentru ca am apartamentul ipotecat si vreau sa ma mut... up... 10.500 europeni |
Salut Andrei
Te inteleg. Dar, poate gasim o cale de mijloc. Cat iti trebui cash (nu veni cu 6.000 ca nu am aceasta suma)? Multumesc si astept raspuns. |
ultimul pret - 9999 euro fix
|
salut, mi-ai lasat un mesaj, daca ma intereseaza un schimb cu tine, care ar mai fi diferenta pe care o ceri???
|
PRET CASH: 9999 EURO FIX
PRET SCHIMBURI: 10.499 EURO NEG. variante cu foarte multe marci si modele... NOTA la variante doar cu masini mai ieftine + diferenta cash minim 4800 euro schimb cu aproape orice... la cele fara aer de preferat sa aiba trapa... sa nu aibe mai mult de 8+1 locuri, dar sa aiba minim 3 locuri sa nu consume foarte mult... schimb de la bmw e30 pana la golf 4 si altele.... |
1 Attachment(s)
up
masina a primit de curand o lovitura in fata blocului si bineinteles ca faptasul a plecat asa ca nu am sa repar masina... se vinde la aceiasi bani lovita cum e... nu am apucat sa fac poze dar este infundata putin in portiera de la sofer cam de marimea unei palme... nu se observa decat de la apropiere... costurile de reparatie undeva la 150 euro la un service autorizat fara sa se piarda garantia inca odata up pentru o masina care isi merita bani |
ULTIMUL PRET PENTRU CASH
9300 URGENT valabil doar saptamana asta, daca nu masina nu se mai vinde |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning