![]() |
Re: Discutii libere
Deci daca aia ramne sigla cum facem sa o luam toti...dam si noi acolo cateva sute de lei :-P da sa o faca careva ptr toti.
|
si eu cum umblu cu 2 sigle pe mashina?
imi expun pedigree-ul? :D |
Domnilor zicetimi si mie care stie unde sa reconditionez si eu o turbina.Da calumea si sa fie si ieftin...tare a ? :-P Care stie vreun mecanic bun pls post here.
|
Quote:
|
Quote:
|
aham, io chiar eram la mecanic si am postat de la el si datele pe care le-am pus is de la el. O mai lucrat printre altele si la Lamco Motors si din astea, si o zis ca inainte sa se faca la noi, le trimiteau la Brasov la reconditionat, de aia am zis, ca daca-si permiteau sa faca asa, plus adausu lor, trebuia sa iasa mai ieftin decat una nou, ca altfel n-avea rost. In Bucuresti nu cunosc . .
|
Cine Stie Ce Pret Are Un Cip Power Pentru O Celica Din 89 Si Cati Cai Ii Da
|
pai...ca sa stii un pret trebuie date SPECIFICATII DESPRE MOTOR SI MODEL..nu an si gata!!
|
2 Attachment(s)
poze cu Silver Samurai de la lansarea TOKYO DRIFT in cluj
|
ce ziceti oameni buni....ne bagam si noi in 16-17 iulie sa mergem la intalnire cu posesorii de honda??? asa facem o intalnire mai mare de japoneze indiferent de marca !!! macar tragem si un party la munte!!! VA BAGATI?!!?!
|
ANUNT IMPORTANT!!!!! JAPAN TEAM ARE ACUM SI UN SITE !!!! CURAND IL VOI LANSA... www.japanteam.ro peste 1 zi 2 va merge forumul...cu restul site-ului pe parcurs...
inca nu il accesati decat peste 1 zi 2 cand e activ ;) |
astia de pe forum cu masini nemtesti au boala pe noi?i-am suparat cu ceva k vad multi care au ceva de comentat....
|
spune draga si tu CEI CU BMW!!!!!!!! asa e romanul!!!! ;) atata poate..atata stie...get used to it :D
|
cine va suparat mey?
|
dar cine ce a zis...poti sa copiezi sa vedem si noi.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning