![]() |
Re: E46 - 320 CI
Quote:
Daca tot iei e38 ia 740i, V8 power! Masina ta e frumoasa RAU! sigur o sa gasesti sa o dai repede la un ''pret bun''! Au scazut preturile mult.... |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pana sa ma hotarasc daca o vand sau nu i-am montat azi noile grile de proiectoare hamann style si i-am facut un polish profesional asa de primavara:D
PS Poze am facut doar la grile..cand ii montez jantele M inapoi cu anvelopele de vara ii fac si la restul:D |
Nu o vinde momentan! Fa-o mai frumoasa!!!
Nu-i momentul ei cel mai bun pt vanzare.... asteapta vara...Pana atunci mai adauga mici detalii estetice... Numai bine! |
Adi,e pacat sa vinzi bijuteria asta..Arata de milioane..ieri
|
Quote:
Quote:
Pana atunci e posibil sa apara si un sistem de evacuare Magnaflow cat-back:D |
frumoasa jucaria, daca tot vrei sa faci ceva pentru familie pune-i o lulota in spate :D
|
Quote:
Eu am nevoie de spatiu pe bancheta din spate cand merg cu fiimea in masina ......nu sa plec cu casa dupa mine:lol: Cu cat se incalzeste afara mai tare cu atat mi-e mai greu s-o pun la vanzare:D...cat era frig parca era mai usor;) |
Quote:
|
super frumoasa masina :)
|
hai pune poze cu masina :D:D:D
|
ce s-a mai intamplat cu masina,a plecat de la tine sau inca e in ograda ta ?
|
Quote:
|
Cum a trecut mai bine de un an de la ultimul schimb de ulei in care am reusit sa fac aproape 10000 de km :D ,am decis azi sa-i schimb filtrele si uleiul.
Am pus ca si data trecuta Castrol 0W40 Long life 04 si filtre mann. Cum tot era pe elevator i-am facut si o verificare generala si am constatat ca in afara de uleiul de la grup care trebuie schimbat in rest masina este impecabila spre bucuria mea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning