![]() |
Re: Tuning EXTREM
Nu pot sa zic decat "FUAI!!!!""
|
cata forta iti trebe sa ridici o portiera de hammer?????
|
Quote:
distanta a fost de la turn la horia shi golfu era din germania de aia nu aveai de unde sa il stii shi nu mai stiu nic de el nu am mai tinut leg cu pers respectiva asta sa intampla prin septembrie 2003 nu cred ca am sa uit vreodata clipele acelea |
asta e sectiunea: hai sa ne bagam ghearele in gat??:)) sincer nu toate imi plac, unele au tendinta sa incerce granita kitchului(daca unui negru plin de bani, ce sufla in microfon, ii plac croamele pe 23, nu e neaparat sa imi placa si mie...)dar bine astea sunt showcars all the way...frumoasa bora aia cu usile in toate partzile(de supra si compania nici nu mai vb...:D)! nu ma mai uit pe aici ca imi dau lacrimile...
|
WoW, daca mai pui poze de astea imi iau loganul si il dau de pereti(ca reclama de la 206) poate iese ceva mai misto din el!!!!:shock: :D :D :D
|
mai greu e sa gasesti elefantul
|
gasim, gasim!!
|
1 Attachment(s)
O bora cu un look super ... fara investitii mari
|
2 Attachment(s)
uitati aici ce se poate face cu un stang din 63(650hp) daca tot vb de tuning extrem(apropo poate nu stiati dar boala mea sint mustangurile fastback)
|
asta deja e dragster :p
|
niet !nu e dragster! e street legal in 49 de state!si cred ca stii ca regulamente au aia privind la sigurantza si norme de poluare(in special california)
|
din curiozitate oare cat consuma
nu daca sar ivi sa imi cumpar unu sa-mi iau mai intai o statie peco sau nu??? :)P):): |
proprietaru spunea ceva de 7 galoane la 100km in conditii normale de drum,iar la liniutze cam10-11 galoane:D (un galon are cam 3,38litri).motorul e un v8 de 7litri:twisted: :twisted:
|
aualeu 24 L sa inebunesc
|
Quote:
ce pretentii ai de la un v8 cu supercharger de 7 litri,vrai sa consume cit tico?:twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning