Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anonymous Motorsport (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport.html)
-   -   Sectiunea de caterik (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport/15420-sectiunea-caterik.html)

Eugen_TL 09-04-06 21:45

Re: Sectiunea de caterik

citisem pe aici de niste plecari in delta... eu spun sa va interesati bine daca vreti... ca apa a crescut extrem de mult(3cm si iese pe faleza) si se anunta ca vine apa mare si o sa fie mai ceva decat a fost acum cativa ani cand apa a ajuns pana la scarile hotelului DELTA! :) in astfel de situatii nu stiu ce plecari se fac .... ca in delta o sa fie varza tot si pe langa asta si naspa ! frumos e vara la tznantari ! :) :) :)

X-Ray-Eyes 09-04-06 22:23

Quote:

Originally Posted by Alex_Evo_VIII
Doamne, Andrei ce talent de a degenera cuvintele, nu am mai vazut la altzii.
Chiar itzi place sa imi bagi cuvinte-n gura? Se pare ca da ..... MARFA ... :))

E si tu ... te-ai suparat acum ?
In gura bag altceva ... dar nu tie ... la fete in general !
:)

Alex_Evo_VIII 09-04-06 23:28

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
E si tu ... te-ai suparat acum ?
In gura bag altceva ... dar nu tie ... la fete in general !
:)

Macar atat spirit de observatzie, credema ca am shi eu (ma refer la bagatu in gura)

Alex_Evo_VIII 09-04-06 23:34

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
citisem pe aici de niste plecari in delta... eu spun sa va interesati bine daca vreti... ca apa a crescut extrem de mult(3cm si iese pe faleza) si se anunta ca vine apa mare si o sa fie mai ceva decat a fost acum cativa ani cand apa a ajuns pana la scarile hotelului DELTA! :) in astfel de situatii nu stiu ce plecari se fac .... ca in delta o sa fie varza tot si pe langa asta si naspa ! frumos e vara la tznantari ! :) :) :)

Se punea problema sa se plece in Delta cu vaporashul deci nu ne faceam griji de apa prea mare. Adevarata problema e ca nu ne putem lasa prietenii de izbelishte tocmai de 1 Mai cand trebuie sa fim unitzi (la baute :D)...... intzelegi?

ANDY_62SLC 10-04-06 00:04

good point marcat EVO te pupa fratele tocmai am scris intr-un alt topic tot la noi aici inainte de-al citi pe asta ca ar fii frumos sa fim uniti scuze ca ma repet iar!

Psycho 10-04-06 02:24

pune gura pe un star ;)

Eugen_TL 10-04-06 14:01

Quote:

Se punea problema sa se plece in Delta cu vaporashul deci nu ne faceam griji de apa prea mare. Adevarata problema e ca nu ne putem lasa prietenii de izbelishte tocmai de 1 Mai cand trebuie sa fim unitzi (la baute :D)...... intzelegi?

ma gandeam eu k cu vaporasul dar problema e alta: sa nu fie delta inchisa din cauza cresterii nivelului apei !

EvLSant0S 10-04-06 14:57

n-auzi dom`le ca nu se mai pune problema de delta ? vine 1 mai .. toata lumea o sa fie la mare.. cine mai pleaca in delta ?

Eugen_TL 10-04-06 15:10

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
n-auzi dom`le ca nu se mai pune problema de delta ? vine 1 mai .. toata lumea o sa fie la mare.. cine mai pleaca in delta ?

ok... dar eu nu vazusem nicaieri unde sa se spuna clar ca unii dintre voi nu se tireaza in delta si de aceea mi-am permis sa vin cu o informatie! ;)

Alex_Evo_VIII 10-04-06 16:23

Quote:

ma gandeam eu k cu vaporasul dar problema e alta: sa nu fie delta inchisa din cauza cresterii nivelului apei !

da, chiar cred ca o sa inchida aia delta cu un gard mare de tot shi cu un lacat shi mai mare la portzi ...... heh ..... :D

Alex_Evo_VIII 10-04-06 16:26

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S

pot fi persoane care pleaca in delta de 1 mai dar atata timp cat ceres nu pleaca nu mai conteaza ..... alegerea lor, au avut shansa sa fie impreuna cu noi daca nu o vor e alta treaba.

Eugen_TL 10-04-06 17:03

Quote:

da, chiar cred ca o sa inchida aia delta cu un gard mare de tot shi cu un lacat shi mai mare la portzi ...... heh ..... :D

mda.. eu vb serios! o sa se inchida pt vaporase si pontoane nicidecum pt o barca cu vasle sau cu motor mic...

gard si lacat nu pune nimeni :) :) :) dar daca te-a prins crede-ma ca-s f mari amenzile

Cosmin255 10-04-06 19:38

Fratilor vin apele si ne iau pe sus si voi vreti in Delta?:) cam pe 13-14 , spre joi vineri asa o sa va tastez dp laptop din barca cu rame de pe faleza :)

zguby 11-04-06 00:57

Hmm care DELTA mah ? Mai exista ? Eu am inteles ca a fost indundata :))))))))))))))))))))))))

Alex_Evo_VIII 11-04-06 13:22

Quote:

mda.. eu vb serios! o sa se inchida pt vaporase si pontoane nicidecum pt o barca cu vasle sau cu motor mic...

gard si lacat nu pune nimeni :) :) :) dar daca te-a prins crede-ma ca-s f mari amenzile

Stai mai calm, facusem shi eu o diversiune ca mi se parea plictiseala pe aici ...
Ai dreptate cu delta shi daca te-am deranjat sorry nu o lua personal ... :D

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning