![]() |
Re: Sectiunea de caterik
citisem pe aici de niste plecari in delta... eu spun sa va interesati bine daca vreti... ca apa a crescut extrem de mult(3cm si iese pe faleza) si se anunta ca vine apa mare si o sa fie mai ceva decat a fost acum cativa ani cand apa a ajuns pana la scarile hotelului DELTA! :) in astfel de situatii nu stiu ce plecari se fac .... ca in delta o sa fie varza tot si pe langa asta si naspa ! frumos e vara la tznantari ! :) :) :)
|
Quote:
In gura bag altceva ... dar nu tie ... la fete in general ! :) |
Quote:
|
Quote:
|
good point marcat EVO te pupa fratele tocmai am scris intr-un alt topic tot la noi aici inainte de-al citi pe asta ca ar fii frumos sa fim uniti scuze ca ma repet iar!
|
pune gura pe un star ;)
|
Quote:
ma gandeam eu k cu vaporasul dar problema e alta: sa nu fie delta inchisa din cauza cresterii nivelului apei ! |
n-auzi dom`le ca nu se mai pune problema de delta ? vine 1 mai .. toata lumea o sa fie la mare.. cine mai pleaca in delta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gard si lacat nu pune nimeni :) :) :) dar daca te-a prins crede-ma ca-s f mari amenzile |
Fratilor vin apele si ne iau pe sus si voi vreti in Delta?:) cam pe 13-14 , spre joi vineri asa o sa va tastez dp laptop din barca cu rame de pe faleza :)
|
Hmm care DELTA mah ? Mai exista ? Eu am inteles ca a fost indundata :))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
Ai dreptate cu delta shi daca te-am deranjat sorry nu o lua personal ... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning